Bliv medlem

4 gode grunde til medlemskab.

1. Spar på advokaten

Som medlem af Vikarbureauer i Dansk Byggeri skal du deltage i et vejledende møde. Her vil dine kontrakter, ansættelsesbeviser, personalehåndbog mv. blive gennemgået af en jurist - uden det koster virksomheden en krone.

2. Medlemsmøder

Du kan deltage i medlemsmøder, der tager udgangspunkt i vikarbureauernes daglige udfordringer.

3. Netværk

I Vikarbureauer i Dansk Byggeri får du et stærkt netværk af ligestillede seriøse virksomheder, der står overfor med samme udfordringer, som din virksomhed.

4. Etiske regler

Medlemmer er forpligtet til at følge et sæt etiske regler. Du er derfor sikret, at dit netværk består af seriøse virksomheder. De etiske regler er selvfølgelig trykt i en brochure, så du kan give dem til dine kunder.

Betingelser for medlemskab

For at blive medlem skal din virksomhed være medlem af Dansk Byggeri og drive vikarbureau. Virksomheden skal være indstillet på, at overholde vedtægterne og de etiske regler.

Ansøgningsblanket kan rekvireres hos Melissa Lee Jakobsen på tlf. 72 16 02 77 eller mlj@di.dk, eller hentes via dette link.
 
I forbindelse med ansøgningen indbetales et indmeldelsesgebyr. Ansøgningen bliver herefter behandlet af bestyrelsen på først kommende bestyrelsesmøde.

Hvad koster det

Et medlemskab koster 3.000 kr. årligt i kontingent. I forbindelse med indmeldelse er der et engangsgebyr på 1.000 kr. som betales sammen med første års kontingent. 

Melissa Lee Jakobsen

Melissa Lee Jakobsen

Fagleder, Funktionær overenskomsterne, Advokat

  • Direkte +45 7216 0277
  • Mobil +45 2037 9873
  • E-mail mlj@di.dk