Foto: Colourbox
25.04.23 OK2023 Nyheder

Ny lønoversigt for byggeriets overenskomster pr. 1. maj 2023

DI har offentliggjort Lønoversigt 2023 med de nye satser, der gælder fra 1.maj 2023. Lønoversigten indeholder de gældende satser, tal og takster om bl.a. løn, fratrædelse, sygdom, ferie og pension, til brug for medlemmernes personale- og lønadministration.

Ny version pr. 1. juli 2023

Lønoversigten med satser pr. 1. maj 2023 findes kun som pdf-fil til download. Oversigten bliver ikke trykt, da den allerede opdateres pr. 1. juli 2023.

Hvis du tilmelder dig notifikation nederst på siden med lønoversigten, modtager du besked i din indbakke, når vi offentliggør den næste version af lønoversigten, og du kan bestille trykte eksemplarer.

Publikationer

Lønoversigt for byggeriets overenskomster

Hent

Flere OK2023-nyheder

Se alle nyheder om OK2023

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag straks oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.