Ib Enevoldsen er med i Advisory Boardet for Women on Board.

10.03.21 Advisory board Women on Board

Ib Enevoldsen

Ib Enevoldsen er administrerende direktør for Rambøll i Danmark. Han har 25 års erfaring med at drive forretning i danske og internationale sammenhænge, hvor et stærkt blik for mangfoldighed er helt afgørende for at lykkes forretningsmæssigt. Ib er oprindeligt forskeruddannet, og R&D blev derfor tidligt en del af hans DNA.

Hvad brænder du for i dit arbejdsliv?
I min ledelse har jeg altid brændt for at sammensætte kompetencer og teams af mennesker på en måde, hvor der både sker en ny værdiskabelse og skabes solid forretning.

Hvorfor har du sagt ja til at sidde i Women on Board's Advisory Board?
Jeg vil meget gerne arbejde for, at mange flere kvinder tidligt overvejer forretningsledelse og bestyrelsesarbejde som en karrieremulighed. Teams, der er diverse, er dygtigere til forretningsudvikling. I min karriere har jeg oplevet, at mænd ingen fordele har fremfor kvinder i teknisk-matematiske fag, og at forskelle i valg af uddannelse og arbejde er ren tradition. Jeg bidrager gerne til at ændre den tradition, så mange flere kvinder overvejer teknisk-matematiske fag.

Hvad vil du lægge vægt på, når du læser ansøgningerne til Women on Board?
Jeg vil vægte forretningserfaring højere end bestyrelseserfaring. Jeg vil således fokusere på bred forskelligartet erfaring med forandringsudvikling og strategiimplementering kombineret med solid bundlinjeansvarserfaring.

Karoline Ry
Skrevet af:

Karoline Ry

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter