Kinga Szabo Christensen er med i Advisory Boardet for Women on Board.

10.03.21 Advisory Board Women on Board

Kinga Szabo Christensen

Kinga S. Christensen har 15 års erfaring med ledelse, strategisk forretningsudvikling og bestyrelsesarbejde - både i Danmark og internationalt.

Kinga har været ansvarlig for DI’s bestyrelsesuddannelse i en årrække og har en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD. Kinga sidder også i bestyrelsen for alle DI’s udenlandske datterselskaber og har tidligere refereret til bestyrelser blandt andet som direktør i DI’s amerikanske selskab.

Siden 2020 er Kinga en del af DI’s øverste ledelse og sidder i direktionen med ansvar for Rådgivning herunder Ledelse og Virksomhedsudvikling, hvor arbejdet med bestyrelser og topledelse er en del af hverdagen.

Hvad brænder du for i dit arbejdsliv?
Jeg brænder for at udvikle mennesker, skabe fremdrift - og jeg udfordrer altid det eksisterende.

Hvorfor har du sagt ja til at sidde i Women on Board's Advisory Board?
Diversitet på arbejdspladsen har altid fyldt meget i mit liv. Delvist fordi jeg selv startede mit arbejdsliv i Danmark som ung kvinde med en østeuropæisk baggrund og en accent, der aldrig forsvinder. Jeg har selv erfaret i mit arbejdsliv, at en blanding af køn, alder, oprindelse samt erfaring kan være med til at skabe bedre resultater. Jeg vil gerne fremme seje og dygtige kvinder, der kan bidrage positivt til dansk erhvervsliv.

Hvad vil du lægge vægt på, når du læser ansøgningerne til Women on Board?
Helt klart ledelseserfaring, resultater og motivation til at arbejde i bestyrelser. International erfaring er også vigtigt for mig.

Karoline Ry
Skrevet af:

Karoline Ry

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter