Backstage

Backstage er en aktivitet, hvor medlemmer af Industriens Arbejdsgivere i København eller Fremstillingsindustrien tager på besøg hos en af vores mange medlemsvirksomheder og kommer med bag scenen, helt ind i maskinrummet.

Backstage

Kom med backstage

Fremstillingsindustrien har i samarbejde med Industriens Arbejdsgivere i København skabt et koncept, hvor vi inviterer dig med helt ind i maskinrummet på en stor dansk virksomhed. Vi udvælger virksomhederne på en række kriterier, hvoraf digitalisering og automatisering er kerneområder. Vi ønsker at give vores medlemmer indblik i virksomheder, som har markeret sig i branchen, og som har arbejdet aktivt med at forbedre sig på en række parametre.

Dagens program

Dagens program vil byde på faglige oplæg fra både DI-konsulenter, og fagpersoner udefra. Vi forsøger at konstruere programmet for dagen således, at det er mest relevant for vores virksomheder. Emnerne for dagen vil derfor berøre: automatisering, produktivitet, arbejdskraft, eksport og lign. Udover oplæg vil der være mulighed for faglig sparring med de andre deltagere og de faglige konsulenter.

Rundvisning på virksomheden

Dagens højdepunkt vil være rundvisningen på virksomheden. Her får du lov at komme med helt ind i maskinrummet, og få et eksklusivt indblik i virksomhedens produktion. 

Se highlights

Kontakt

Marie Thorsø Kousgaard

Marie Thorsø Kousgaard

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3366
  • Mobil +45 2830 7006
  • E-mail matk@di.dk