Arrangement

DI Bilbranchens årsdag 2024 - Efter stormen

DI Bilbranchen inviterer til årsdag torsdag den 16. maj 2024, kl. 13.00-17.00 i Industriens Hus, H. C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V.

Foto: DI Bilbranchen
Videokredit: Bilbranchen

Program for dagen

  • Kl. 11:00-12:00 Generalforsamling

   - kun for medlemmer.

  • Kl. 12:00 Registrering til årsdag og frokostbuffet

  • Kl. 13:00 Efter stormen

  • Kl. 13:10 I orkanens øje

  • Kl. 13:55 Bæredygtig business

  • Kl. 14:40 Pause og netværk med kollegaer og samarbejdspartnere

  • Kl. 15:10 Sammen om det digitale

  • Kl. 16:00 Kina indtager scenen

  • Kl. 16:50 Opsummering af dagen

  • Kl. 17:00 Drinks og buffet på tagterrassen

  • Kl. 18:30 Tak for i dag og på gensyn 8. maj 2025

Oplev mulighederne i vores foranderlige branche

Det stormer i bilbranchen. Gennem de seneste år har branchen oplevet stigende investeringskrav, faldende avancer, et forhøjet omkostningsniveau og geopolitiske omvæltninger. Selvom vinden stadig raser, kan vi i foråret 2024 begynde at se konturerne af den branche, der venter os. Det er tid til at samle medlemmer og samarbejdspartnere og blive klogere på, hvad der venter branchen efter stormen. 

På DI Bilbranchens årsdag 2024 sætter vi spot på nogle af de emner, som vil optage og få betydning for branchen i den nære fremtid. Vi har samlet en række oplægsholdere fra ind- og udland, som med deres forskellige perspektiver og fagligheder vil give jer viden og inspiration og geare branchen til en stadig mere digital og bæredygtig fremtid.

Vi starter med en tur op i helikopteren og får et overblik over det europæiske bilmarked her og nu samt nye forretningskoncepter, som andre forhandlere i Europa har taget for at sikre deres indtjening fremover. Vi får også et indblik i, hvilken rolle danske bilforhandlere kan få i fremtidens bæredygtige værdikæde, hvor reservedele og materialer i stigende grad genanvendes.

Efter pausen får vi besøg fra hinsidan. Wayke og Drive i henholdsvis Sverige og Norge er resultaterne af fælles it-satsninger blandt bilforhandlere og bilimportører i de to lande. Begge koncepter nyder stor succes, og på dagen får vi en smag på, om den danske bilbranche kan lære noget herfra. Til sidst lægger amerikaneren Bill Russo vejen forbi. Med mere end 40 års erfaring fra bilindustrien, heraf de sidste 20 år som bosiddende i Kina, er han den rette mand at spørge, hvordan kinesiske bilmærker og kinesisk bilproduktion vil påvirke den europæiske og danske bilbranche fremover.

Det bliver en begivenhedsrig dag sammen med medlemmer og gode samarbejdspartnere. Der er rigeligt at glæde sig til – og vi glæder os til at se dig og dine kolleger, som du meget gerne må invitere med.

Claus Dahlbom Hansen

Claus Dahlbom Hansen

Konsulent

Line Skytte Bjerregaard

Line Skytte Bjerregaard

Sekretær