Online webinar

Webinar: ESG for bilforhandlere

De nye ESG-rapporteringskrav er på vej. På dette webinar sætter vi fokus på, hvad ESG betyder for en typisk bilvirksomhed i Danmark og viser jer, hvordan DI kan hjælpe jer i gang.

Foto: Colourbox

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: BSC Bilbranchen

Login her

Fra 2024  gælder de nye ESG-krav (Environment, Social og Governance) for børsnoterede virksomheder med over 500 ansatte. Fra regnskabsåret 2025 gælder det typisk for alle virksomheder med over 250 ansatte. Men som en del af kravene pålægges de omfattede virksomheder at indhente ESG-oplysninger fra deres værdikæde, hvorfor alle danske virksomheder allerede i 2024 kan blive påvirket af de nye krav og forventes at kunne levere eventuelle efterspurgte ESG-data i et eller andet omfang.

Derfor giver vi på dette webinar din bilvirksomhed et overblik over, hvad ESG helt konkret er, hvad kravene indebærer, og hvad kravene kan komme til at betyde for din virksomhed. Sammen med DI’s fagfolk på området dykker vi ned i de rapporteringsområder, som er væsentlige for en bilvirksomhed at kende til. Ligeledes fokuserer vi på de områder, hvor I også med rette bør indrapportere sine indsatser, da det kan have positiv indflydelse på jeres konkurrenceevne og positionering i markedet.

Slutteligt gennemgår vi på webinaret, hvordan din virksomhed kan få rådgivning og hjælp til ESG-arbejdet via jeres DI-medlemskab, og vi kommer med et overblik over de konkrete ESG-tilbud, som DI har på hylden allerede nu.

Dagsorden:

  • ESG som prioriteret indsats i Bilbranchen v. direktør Thomas Møller Sørensen, Bilbranchen.
  • Hvad er ESG?, hvad betyder det for en bilvirksomhed? og hvad er væsentligt at rapportere på? v. seniorchefkonsulent Tina Aggerholm, DI.
  • Få hjælp til ESG og naviger’ i DI’s tilbud v. underdirektør Mette Gyde Møller, DI.

Download præsentation

Præsentation ESG webinar
Mette Gyde Møller

Mette Gyde Møller

Underdirektør

Thomas Møller Sørensen

Thomas Møller Sørensen

Branchedirektør

Tina Aggerholm

Tina Aggerholm

Seniorchefkonsulent