online Webinar

Webinar: Fremtidens grønne lastbiler i Europa

Deltag i Bilbranchens webinar tirsdag den 21 .december og bliv klogere på udbredelsen af grønne lastbiler i Europa frem mod 2040.

Foto: Colourbox
Bilbranchen

Patrick Plötz 2021-12-21

Download præsentationen

Fremtidens tunge transport i Europa er grøn, og den dagsorden har de europæiske lastbilproducenter om nogen taget til sig. Fra producenternes side er der sat klare og ambitiøse mål om, at det europæiske lastbilsalg skal være emissionsfrit senest i 2040. Samtidig arbejdes der på EU-plan i disse år på konkrete strategier, der i fremtiden skal sikre en understøttende infrastruktur til de nye typer lastbiler.

I første del af webinaret gives der en rundtur i lastbilproducenternes enkelte strategier for at opnå målet om et emissionsfrit lastbilsalg fra 2040.

Anden del af webinaret sætter fokus på, hvordan EU planlægger en strategi for udrulning af ladeinfrastruktur til de nye grønne lastbiler ved den såkaldte AFI-forordning – Alternative Fuels Infrastructure.

Dr. Patrick Plötz, Head of Business Unit Energy Economy, fra forskningsinstituttet Fraunhofer ISI, er dagens oplægsholder og vil vise vejen mod et grønt lastbilsalg i Europa.

Samtidig får du også lejlighed til at stille opfølgende spørgsmål om din konkrete situation - uanset om du er lastbilforhandler, transportvirksomhed eller noget helt tredje indenfor den tunge transportverden.

Bemærk, at webinaret foregår på engelsk.

Deltagelse er gratis for medlemmer af Bilbranchen og/eller DI.

Program

  • Welcome

   Kenneth L. Hjorth-Hansen, Senior Adviser, Bilbranchen

  • Presentation of the Fraunhofer-analysis about the future zero- and low-carbon trucks in Europe

   Dr. Patrick Plötz, Head of Business Unit Energy Economy, Fraunhofer Institute for Systems and Innovation Research ISI

  • Open questions and comments from participants

  • End of webinar

   Kenneth L Hjorth-Hansen, Senior Adviser, Bilbranchen

Kenneth L. Hjorth-Hansen

Kenneth L. Hjorth-Hansen

Chefkonsulent

Marianne Torp Simony

Marianne Torp Simony

Sekretær