10.04.19 TMI Nyheder

Skills 2019: Tillykke til branchens dygtige lærlinge

Skills 2019 er en hyldest til håndværket og branchens dygtigste lærlinge. Årets vinder af maskinsnedkerkonkurrencen er Kristian Dyhrberg Andersen, som er i praktik hos TMI-medlemsvirksomheden Frontego

”Vi glæder os over at se, at alle maskinsnedkerlærlingene i årets konkurrence på Skills kom fra TMI’s medlemsvirksomheder. Det glæder os naturligvis, at der er masser af talent ude hos virksomhederne. Men det er også vigtigt, at virksomhederne tager ansvaret for fremtidens arbejdsmarked på sig og uddanner de dygtige medarbejdere, som branchen får brug for fremover,” siger Flemming Larsen, branchedirektør i TMI.

Medlemsvirksomhederne Frøslev Træ, Frontego, Carl Hansen & Søn, AP Møbelpolstring og HTH Nobia havde alle lærlinge med i Skills-konkurrencerne.

Læs interview med produktionschef Jesper Odgaard Nielsen fra Frontego, hvis maskinsnedkerlærling Kristian Dyhrberg Andersen to gange har deltaget i Skills. Han vandt i år konkurrencen.

https://www.danskindustri.dk/di-business/arkiv/nyheder/2018/1/frontego-og-froslev-tra-sender-larlinge-til-dm-i-skills--las-hvorfor/

Vinderne af DM i Skills 2019

Maskinsnedker: Kristian Dyhrberg Andersen, i praktik hos Frontego og under uddannelse på Skive College.

Møbelpolstrer: Ida Iver, i praktik hos Nicolai Bisgaard og under uddannelse på Skive College.

Møbelsnedker: Snorre Steenstrup Dyhr, i praktik hos OT Lauridsen og under uddannelse på Syddansk Erhvervsskole.

Bygningssnedker: Steffen Slott Jørgensen, i praktik hos Hoffman og under uddannelse på Roskilde Tekniske Skole. 

Møbelsnedkerlærling til skills 2019

Møbelsnedker-lærlinge dyster i Skills 2019

Foto: Skillsdenmark/Per Daugaard

Relateret indhold