25.09.19 TMI Nyheder

Kæmper I for at få lærlinge?

Er I i tvivl om, hvordan I får sat fut i efteruddannelse af jeres medarbejdere? Har I næste ledelseslag klar? Og kunne I af og til godt bruge lidt mere fleksibilitet i driften? Bliv inspireret af 4 skarpe indlæg

På Træ- og Møbelindustriens netværksdag kan du få masser af inspiration til, hvordan din virksomhed nemmere fremover kan tiltrække lærlinge og faglært så vel som ufaglært arbejdskraft. Og få input til, hvordan I kan arbejde med uddannelse af de medarbejdere, I gerne vil holde på og udvikle.

Du kan møde:

  • Project manager Bettina Søgaard, der fortæller om sin egen erfaring med at være studerende uden kendskab til lokale virksomheder til at blive studentermedhjælper hos Kvist Industries, hvor hun nu er ansat. Hør også om Kvists samarbejde med lokale uddannelsesinstitutioner og initiativer, som synliggør virksomheden overfor bl.a. fremtidige medarbejdere.
  • Kasper Bech Pedersen, erhvervsplaymaker fra ProVarde Erhvervsudvikling. Han har masser af erfaring med at få de unges øjne op for din virksomhed som en mulig arbejdsplads – og ideer til, hvordan I gør jer synlige i lokalområdet.
  • Kim Haldrup, fabrikschef hos JELD-WEN, som har mange års erfaring med at tiltrække lærlinge og nye medarbejdere – og med at udvikle nye ledere.
  • Nicolas Jul Mosgaard-Kristiansen, jurist i Dansk Industri og ekspert i, hvordan I kan arbejde med bl.a. varierende ugentlig arbejdstid og skifteholdsarbejde og få mere fleksibilitet i driften.

Det hele foregår på 3. oktober hos Kvist Industries. Se hele programmet og tilmeld dig her

Relateret indhold