07.04.20 TMI Nyheder

SKI åbner for teknisk dialog

SKI afholder nu teknisk dialog på udbuddet af den forpligtende aftale på 50.31 Møbler til staten, hvor SKI gerne vil have potentielle leverandørers input til udbudsmaterialet

Få indflydelse

Gennem den tekniske dialog har potentielle leverandører mulighed for at få indflydelse på udbuddets indhold. Senere i udbudsfasen vil mulighederne være begrænsede.

Dialogen gennemføres for at sikre, at den endelige aftale afspejler markedets vilkår og mekanismer, og for at aftalen bliver så anvendelig som mulig for både offentlige brugere og leverandører på aftalen.

Dialogen åbner

Den tekniske dialog foregår via platformen ETHICS fra den 3. april til og med den 5. maj 2020. Dermed er der to uger til at se og kommentere materialet ud over påskeperioden.

SKI gør opmærksom på, at de er klar over, at hverdagen pga. coronavirus lige nu ser meget anderledes ud for de fleste, og de vil så vidt muligt forsøge at tage hensyn til alle parter. Hvis virksomhederne har brug for længere tid til at se og kommentere materialet, vil SKI derfor så vidt muligt tage hensyn til det.

Sådan får du adgang til dialogen Er du interesseret i at deltage i den tekniske dialog, skal du oprette dig som bruger på www.ethics.dk.

Log ind og gå til den aftale, du ønsker at kommentere på – i dette tilfælde 50.31 Møbler. Når du klikker på ’Vis Markedsundersøgelsen’ og herefter ’Adgang til markedsundersøgelse’, kan du fra den 3. april til og med den 5. maj 2020 downloade de dokumenter og emner, som SKI ønsker input til. Der kan i perioden eventuelt komme nye spørgsmål og fokusområder, som vi ønsker input til. I de tilfælde vil du få direkte besked via ETHICS.

Mere information om aftalen

Du kan læse mere om 50.31 Møbler her, hvor du også løbende kan holde dig orienteret om tidsplanen.

Annette Christensen

Annette Christensen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 4838
  • Mobil +45 2829 8384
  • E-mail anch@di.dk

Relateret indhold