DI Handel

25 mio. i tilskudspulje til individuel rådgivning i e-handel og digitalisering

Tilskudspuljen til e-handel og digitalisering under SMV:Digital er åben. Her kan SMV’er søge om vouchers på 100.000 kr.

  • Tilskudspuljen for de store forløb på 100.000 kr. under SMV:Digital er nu åbnet for både digital omstilling og e-handel.
  • Tilskudspuljen er målrettet små- og mellemstore virksomheder i størrelsen 5-249 ansatte, som har brug for hjælp til at igangsætte eller komme skridtet videre med digital omstilling af deres virksomhed.
  • Der kan søges om tilskud til privat rådgivning indenfor både digital omstilling og e-handel
  • Du kan fx søge tilskud til privat rådgivning til at afklare forretningspotentialet ved at investere i ny digital teknologi, herunder hvilken teknologi, der kan hjælpe dig til at optimere din virksomhed. Eller du kan få hjælp til at udnytte mulighederne ved den teknologi, du allerede har investeret i eller investerer i som en del af projektet. 
  • Af konkrete aktiviteter, som der kan søges tilskud til, kan fx nævnes integration af et ERP-system, robotteknologi og automatisering samt digitaliseret kvalitetskontrol. Indenfor e-handel kan nævnes systemvalg, digitalisering af din marketingsafdeling, online produktkonfiguration og salg via platforme. 
  • Der er i alt 24,6 mio. kr. i puljen, hvilket giver adgang for knap 250 virksomheder, hvoraf 12,7 mio. kr. er øremærket til privat rådgivning om digital omstilling eller automatisering og 11,9 mio. kr. er øremærket til privat rådgivning om e-handel. Puljen udmøntes først-til-mølle og lukker igen den 10. juni, medmindre puljen er opbrugt forinden.
  • Hvis du er interesseret i at høre mere og søge om tilskud, går du ind på www.smvdigital.dk. Du ansøger via denne hjemmeside og det er også via hjemmesiden du finder frem til en rådgiver via rådgivningsdatabasen.
  • Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere er du velkommen til at tage fat i dit lokale erhvervshus eller i Erhvervshus Midtjylland, som er operatør på SMV:Digital, og som gerne vil holde dig i hånden ift. at finde frem til rette rådgiver.
  • Efter sommerferien kommer endnu en runde, hvor der igen bliver åbnet op for de store forløb sammen med de små forløb på 25.000 kr.

Søg nu

Relateret