Medlemskab og fordele

Få adgang til netværk, indflydelse og en verden af viden om salg, marketing, e-business og kundeadfærd. Bliv en del af DI Handel ligesom over 3.000 andre virksomheder. Første år er kontingentfrit.

 1. Events

  Vi afholder årligt mere end 80 seminarer, webinarer og konferencer, der giver dig og dine kolleger viden og indsigt i emner som kunstig intelligens, cirkulære værdikæder og forbrugeradfærd.

 2. Netværksgrupper og udvalg

  Bliv en del af netværksgrupper og udvalg med fokus på bl.a. marketing, e-commerce og CX. Disse grupper tilbyder sparring og erfaringsudveksling, som kan anvendes i styrkelsen af din virksomheds markedsposition.

 3. Juridisk support

  Modtag gratis rådgivning om lovgivning inden for emner relateret til e-handel, markedsføring, forbrugerret og meget mere. Den juridiske støtte giver din virksomhed et solidt grundlag i en verden, hvor de retlige rammer er i konstant udvikling.

 4. Viden og analyser

  Som medlem af DI Handel får du adgang til dybdegående nøgletal, analyser samt værktøjer relevant for handelsbranchen og afgørende for at forstå og navigere i fremtidens udfordringer og muligheder.

 5. Politisk indflydelse

  DI Handel arbejder for danske handelsvirksomheder både nationalt og internationalt. Gennem en tæt dialog med beslutningstagere på både EU-niveau og i Danmark, sikrer vi varetagelsen af vores medlemmers interesser i den politiske debat. 

 6. Nyheder

  Få ugentlige opdateringer om de seneste trends og udviklinger. Vi holder dig ajour med de seneste branchenyheder og sikrer, at din virksomhed altid er et skridt foran.

Jacob Kjeldsen, Branchedirektør
Vi skaber og formidler ny viden og tendenser inden for salg, marketing, e-business og kundeadfærd, så vores medlemmer kan være på forkant og forblive konkurrencedygtige. Jacob Kjeldsen, Branchedirektør

FAQ

Er min virksomhed medlem af DI Handel?

Et medlemskab af DI Handel gælder for samtlige medarbejdere i virksomheden. DI Handel har over 2.000 medlemmer, og det kan derfor være, at du allerede arbejder i en medlemsvirksomhed. Du kan se, om din virksomhed allerede er medlem af DI Handel ved at tjekke vores medlemsliste.

Hvem kan være medlem?

Arbejder du i en virksomhed, der har fokus på salg og nytænkning, så vil I få gavn af DI Handel. Et medlemskab i DI Handel kræver dog, at din virksomhed er medlem af Dansk Industri (DI). Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os.

Hvad koster det at være medlem af DI Handel?

Et medlemskab af DI Handel forudsætter et medlemskab af DI.

Virksomheder, der er medlem af DI uden overenskomst
Grundkontingent er årligt kr. 3.932 tillagt kr. 62 pr. fuldtidsbeskæftiget medarbejder. Dog maksimalt i alt kr. 15.500 pr. hovedforhold pr. år.

Et eksempel på kontingent
Har din virksomhed 50 ansatte vil dit årlige kontingent til DI Handel være ca. kr. 7.000.
Alle beløb opkræves kvartalsvis forud og tillægges moms.

Virksomheder der er medlem af DI med overenskomst
Grundkontingent er årligt kr. 3.932 plus 0,015 pct. af virksomhedens lønsum. Dog maksimalt i alt kr. 15.500 pr. hovedforhold pr. år.

Et eksempel på kontingent
Har din virksomhed en lønsum på kr. 20 mio. vil dit årlige kontingent til DI Handel være ca. kr. 7.000. Alle beløb opkræves kvartalsvis forud og tillægges moms.

Hvad skal jeg gøre for at blive medlem?

Ønsker du at være medlem af DI Handel skal du blot sende en mail til handel@di.dk med:

- Virksomhedsnavn
- Dit navn
- Din stilling
- Din e-mailadresse

Så vil vi sørge for alt det praktiske. Straks herefter kan du gøre brug af vores aktiviteter og services.

Er der mulighed for en "prøveperiode"?

Virksomheder der ikke tidligere har været medlem af DI Handel tilbydes 12 måneders kontingentfrit medlemskab.

Det er 100 pct. uforpligtende og lever vi ikke op til dine forventninger kan du udmeldes jf. vores vedtægter.

Vedtægter

Læs DI Handels vedtægter her!

Søren Münster

Søren Münster

Konsulent