Bliv medlem af DI Handel

Er salg og nytænkning afgørende for din virksomhed? Så skal du ligesom 1.500 andre virksomheder være en del af DI Handel.

Sidsel Dyrholm Holst, Branchedirektør
Vi hjælper vores medlemmer, der sælger alt fra lakrids til stål, med at forstå nye tendenser, opdage nye markeder og udnytte nye og effektive metoder inden for salg, marketing, e-handel og kundeservice. Sidsel Dyrholm Holst, Branchedirektør

FAQ

Er min virksomhed medlem af DI Handel?

Medlemskab af DI Handel gælder for samtlige medarbejdere i virksomheden. DI Handel har over 1.500 medlemmer, og det kan derfor være at du allerede arbejder i en medlemsvirksomhed. Du kan se om din virksomhed allerede er medlem af DI Handel ved at tjekke vores medlemsliste.

Hvem kan være medlem?

Arbejder du i en virksomhed, der har fokus på salg og nytænkning, så vil I få gavn af DI Handel. Et medlemskab i DI Handel kræver dog, at din virksomhed er medlem af Dansk Industri (DI). Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte os.

Hvad koster det at være medlem af DI Handel?

Medlemskab af DI Handel forudsætter medlemskab af DI.

Virksomheder der er medlem af DI uden overenskomst
Grundkontingent er årligt kr. 3.800 tillagt kr. 60 pr. fuldtidsbeskæftiget medarbejder. Dog maksimalt i alt kr. 15.000 pr. hovedforhold pr. år.

Virksomheder der er medlem af DI med overenskomst
Grundkontingent er årligt kr. 3.800 plus 0,015 pct. af virksomhedens lønsum. Dog maksimalt i alt kr. 15.000 pr. hovedforhold pr. år.

Et eksempel på kontingent
Har din virksomhed 50 ansatte vil dit årlige kontingent til DI Handel være ca. 6.000 kr.

Alle beløb opkræves kvartalsvis forud og tillægges moms.

Hvad skal jeg gøre for at blive medlem?

Ønsker du at være medlem af DI Handel skal du blot sende en mail til handel@di.dk med:

- Virksomhedsnavn
- Dit navn
- Din stilling
- Din e-mailadresse

Så vil vi sørge for alt det praktiske. Straks herefter kan du gøre brug af vores aktiviteter og services.

Er der mulighed for en "prøveperiode"?

Virksomheder der ikke tidligere har været medlem af DI Handel tilbydes 12 måneders kontingentfrit medlemskab.

Det er 100% uforpligtende og lever vi ikke op til dine forventninger kan du udmeldes jf. vores vedtægter.

 1. Analyser & Guides

  DI Handel sørger for, at du bliver opdateret på handelserhvervets udvikling. Gennem analyser og økonomiske nøgletal giver vi din virksomhed de bedste forudsætninger for at forstå den verden, du opererer i. Vi står bl.a. bag Danmarks største B2B e-handelsanalyser og B2B indkøberanalyser - og i vores konjunkturanalyser finder du de vigtigste nøgletal for engros-, detail-, bryggeri-, industri-, fødevarer- og tekstilbranchen.

 2. Vejledning

  Som medlem af DI Handel får du adgang til gratis juridisk vejledning inden for e-handel, markedsføring, IT-projektkontrakter, import/eksport regler, personalejura, mv.

 3. Events

  DI Handel afholder konferencer og månedlige inspirationsmøder for dig og dine kollegaer. Her kan du få viden, indsigt og netværk til gavn for din forretning – helt gratis. Møderne afholdes løbende i hele landet – enten hos DI Handels medlemmer eller hos DI i København.

 4. Netværksgrupper

  Deltag i DI Handels netværksgrupper, der mødes 3-4 gange årligt og går i dybden med emner, som deltagerne selv udpeger i samråd med netværkslederen fra DI Handel. I netværkene sparrer du med et bredt udsnit af DI Handels medlemmer, og får ideer fra helt andre brancher – ideer, der kan hjælpe med at differentiere din virksomhed fra konkurrenterne. Deltagelse er gratis for alle medlemmer af DI Handel.

 5. Politisk indflydelse

  Vi arbejder for at gøre det lettere at drive handelsvirksomhed i Danmark. Det gør vi blandt andet gennem tæt dialog med beslutningstagere på EU-niveau og i Danmark. Skriv til os, hvis du støder på problemer eller regulering, der gør det dyrere eller mere besværligt for dig at drive din virksomhed.

Vi tilbyder mange aktiviteter og services til vores medlemmer. Se samtlige medlemsfordele

Søren Münster

Konsulent

 • Direkte +45 3377 4822
 • Mobil +45 2674 7014
 • E-mail somu@di.dk

Tevin Lac

Fagleder, Digital handel

 • Direkte +45 3377 4589
 • Mobil +45 2221 9133
 • E-mail tela@di.dk