DI Handel Event

Årets CEO-event: Stærk ledelse i den digitale tidsalder

NU kører det digitale express-tog: Danmark og Danmarks handelsvirksomheder skal have fuldt udbytte af den digitale omstilling. Vi er allerede godt i gang, men flere skal med på den digitale bølge, for konkurrencen er benhård og global.

Den digitale tidsalder stiller store krav   til CEO’s i danske handelsvirksomheder, hvor det gælder om at investere i de rigtige teknologier og få medarbejderne med i en digital kultur - og sammen skabe resultater og succes. Derfor er det alfa og omega at kende fremtidens teknologier og blive klædt på til nogle af de forandringer, som teknologien skaber.

Den nye viden skal transformeres over i   rollen som den digitale leder, som skal kunne agere og performe i den nye   verden. Derfor kombinerer vi disse to emner på årets CEO-arrangement den 5. december 2018 i DI Handel. Her sætter vi bl.a. fokus på AI, Big Data, Disruption,   IOT, Machine Learning, Blockchain mv. Disse teknologier linker vi til de ledelseskompetencer, der kræves af dig, som den stærke leder - nu og i fremtiden.

Program

15.00 Registrering og kaffe/vand/kage

15.15 Velkommen
Branchedirektør Annette Falberg, DI Handel

15.30 Leder i den digitale tidsalder
Mens digitaliseringens vinde raser for fuld udblæsning, sidder vi som ledere ofte fastlåst i eksisterende magthierarkier, kulturer og et fortidigt mind-set. Og nu skal vi navigere i det nye digitale forretningslandskab. Hvordan får vi agilt udviklet nye services og produkter, som skalerer? Hvordan får vi udnyttet de nye digitale forretningsmodeller? Hvordan forbliver vi relevante for de digitale unge, som bare griber fremtiden og de fabelagtige muligheder, som ny teknologi frembyder?"
Adm. direktør Camilla Rygaard-Hjalsted, Digital Hub Denmark

16.00 Blockchain og virksomheders forretningsmuligheder
Hvad er blockchain-teknologien? Hvordan kan den anvendes i forskellige forretningsmodeller? Og, hvordan kan etablerede virksomheder bruge blockchain til at bygge en stærk forretning?
Direktør Rasmus Winther Mølbjerg, Deloitte Digital

16.30 Ledelsesudfordringer og muligheder i en disruptet digital verden
Begreber som AI, Big Data, Disruption, Forretningsmodeller, Innovation og IOT er eksempler på, hvad der drøftes i ledelsen i mange virksomheder i disse måneder. Hvor langt er virksomhederne egentligt kommet, og hvordan ser lederne på de nye tiltag? Hvor er de største ledelsesmæssige udfordringer. Er det mind-set, strategi eller teknologi? Er der mon forskel på ledelsens syn og medarbejdernes?
Direktør, Efficiens og Ekstern lektor CBS, Department of Marketing, Per Østergaard Jacobsen

17.00 Pause
 
17.15 Den digitale leders værktøjer
Digital transformation, Disruption, Machine Learning, Big Data, VR osv. Vi vælter os i nye digitale begreber – såvel som teknologier. Hvordan navigerer du som CEO i alle de nye digitale muligheder? Hvordan skabes den gode digitale transformation? Hvad skal der til for at sikre resultater også i fremtiden? Hør, hvordan IIH Nordic har ændret måden at arbejde på, og hvilke værktøjer der har øget den samlede produktiviteten med over +40%.
CEO Henrik Stenmann, IIH Nordic

17.45 Stærkere – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder i en digital verden 
Hvordan skaber vi en styrkebaseret arbejdsplads i den digitale tidsalder? Ifølge Mikael Kamber gælder det om at finde og bruge sine styrker til at skabe gode og succesfulde arbejdspladser. Mikael præsenterer et lavpraktisk og operationelt værktøj, der hjælper dig og dine medarbejdere med at bringe jeres styrker i spil, for styrkebaserede virksomheder klarer sig langt bedre end gennemsnittet. Det gør han med afprøvede metoder, der bygger på dokumenteret forskning i arbejdsglæde og psykologi. Han er, ud over at være journalist, uddannet i positiv psykologi i USA og forfatter til bøgerne ”Vi er bedst, når vi er glade” og ”Stærkere”.
Nyhedsvært og forfatter Mikael Kamber

19.15 Lækker julebuffet på toppen af København og networking

20.00 Tak for i dag

Download det fulde program lige her.

 

Praktisk info

VIGTIGT: Bemærk, at eventen er målrettet CEO's

TID & STED
Onsdag den 5. december 2018 kl. 15:00 – 20.00

Industriens Hus

H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V.
Udsyn 6, 7. sal

PRIS

- Gratis for medlemmer af DI Handel*
*Der opkræves et no-show gebyr på 500kr., hvis du ikke har meldt afbud 48 timer før arrangementet og ikke dukker op på dagen.

 

Relateret