DI Handel Event

Hvordan bliver jeg en stærk kommerciel leder i en turbulent tid?

KØBENHAVN: Udviklingen har aldrig gået hurtigere end nu, og samtidig kommer aldrig til at gå langsommere end nu. Det kan virke modsætningsfyldt, men det betyder, at du som leder skal udvikle en særlig evne til at kunne navigere i forandringer. Så lad os lige stoppe op og overveje, hvad skal der til for at håndtere så tempofyldte forandringer? Skal vi til at TÆNKE HURTIGERE eller kunne evnen til at TÆNKE LANGSOMT være vores redning?

Som salgs- og serviceleder bliver du konstant udfordret og skal tage hurtigere beslutninger. Men vi skal nok forvente, at mange af de ledelsesdyder, som vi hidtil har benyttet os af vil være under kraftigt angreb. Derfor skal du som leder, hvor du står i spidsen for en gruppe mennesker, til at lede dem på nye måder, med nye værktøjer og med andre indgangsvinkler. Som leder, er det hver dag dig, der skal føre an for dine medarbejdere og lede dem til at være toptunede og motiverede. På den måde kan du opnå gode resultater hos medarbejdere, med kunder og på bundlinjen.  

På 3 timer kommer du med på en rejse i forandringens tegn. Her er fokus på, hvordan du gør dig selv og dit team i stand til at navigere, når der opstår udfordringer i en turbulent tid.  

Nøgleordene for seminaret er:  

  • Hvad er det den digitale transformation gør ved salg og service?
  • Hvad stiller det af krav til vores salg og service?
  • Hvordan udfordrer det rollen som salgs- og serviceleder?
  • Hvordan lærer jeg som person at navigere i spændingsfeltet mellem kunder, medarbejdere og virksomhedens forventninger?    

Program

09.00 Velkomst ved DI Handel

09.10 Turbulente tider

10.10 Pause

10.25 Salg og service i transformation

10.55 Hvordan udfordrer det rollen som salgs- og serviceleder

11.25 Hvilke krav stiller det til dig?

12.00 Tak for i dag

Bliv og spis en sandwich og netværk sammen med de andre deltagere efter arrangementet. 

Om Mads Winther

Mads er partner og har været i Intenz siden 2004. Han har arbejdet med udvikling af salg og organisationer i 20 år. Mads brænder for at frembringe mod og nye tanker. Mads er en evig iværksætter, og han tør gå nye veje. Hans største kompetencer: Salgsudvikling, salgsuddannelse, salgsledelse og implementering af strategi.

Praktisk Info

TID OG STED
Fredag den 15. juni 2018
kl. 09.00 - 12.00 (registrering og kaffe starter kl. 08.30)

Intenz A/S
Diplomvej 376
2800 Kongens Lyngby

PRIS
- Gratis for medlemmer af DI Handel og DI
- 800 kr. for ikke-medlemmer

TILMELDINGSFRIST
Torsdag den 14. juni 2018

Relateret