Netværk

Marketingnetværk - VEST

Formålet med netværket er at give medlemmerne inspiration og sparring til, hvordan de kan skabe de bedste resultater med deres markedsføring og derved hjælpe virksomhedens bundlinje.

Her skaber vi relationer og deler erfaringer i et fortroligt forum med andre marketers og specialister inden for marketing. I dette forum vil du møde ligesindede, der via marketingdisciplinen også vil skabe synlighed, effekt og resultater på bundlinjen. For kravene til analytiske og digitale kompetencer i marketing har aldrig været større. Derfor handler det i høj grad om at være opdateret på den nyeste viden og værktøjer, have styr på sine data og prioritere rigtigt, men også om at være kreativ og få marketingplanerne til at fungere i praksis.

I vores marketingnetværk er der god mulighed for at teste de gode ideer, få ny viden og inspiration samt lære af de andres erfaringer.

Målgruppe

Marketingnetværket henvender sig til direktører og ledende medarbejdere med ansvar for markedsføring i virksomheder, der har bopæl vest for Storebælt.

Emner

Emnerne i netværket er mange. Fælles er, at det handler om, hvordan du kan skabe større udbytte af din markedsføringsindsats, så det får effekt på bundlinjen. Nogle af emnerne er f.eks. Content Marketing, Marketing & Ledelse, Customer Journeys, Social Media, Omnichannel Strategy, Branding, VR og Digital marketing.

Marketingnetværk ØST

Arbejder du i en virksomhed øst for Storebælt, kan du istedet være med i Marketingnetværk ØST

Liv Thøger

Chefkonsulent

Netværksansvarlig

  • Direkte +45 3377 3798
  • Mobil +45 2025 5160
  • E-mail lith@di.dk