DI Handel

Tre logistik- og distributionsfordele

DI Handel tilbyder i samarbejde med Greenway Logistics hele tre muligheder for medlemmer af DI Handel at efterse indtjeningspotentialet i jeres logistik og distribution.

Et af de steder, hvor virksomheder kan optimere indtjeningen er udgifterne til logistik og distribution. Her er det ofte sådan, at hver en krone sparret får direkte betydning for bundlinjen. 

Derfor tilbyder DI Handel i samarbejde med Greenway Logistics hele tre muligheder for medlemmer af DI Handel at efterse indtjeningspotentialet i jeres logistik og distribution.

1. Gennemgang af eksisterende distributionsløsninger og -aftaler
2. Fragt support for adhoc forsendelser
3. Online booking og prissammenligning

Disse tre services vil blive beskrevet her.

For medlemmer af DI Handel er brugen af disse logistik- og distributionsservices gratis og uforpligtende.

Gennemgang af eksisterende distributionsløsning og -aftaler

Føler du, at jeres priser for distribution ikke er optimale fordi I ikke har en volumen der godtgøre dette? Så prøv at lade Greenway Logistic gennemgå disse og vurderer, hvorvidt I kan opnå bedre priser/aftaler.

Årsagen til at Greenway Logistic kan tilbyde fordelagtige priser skyldes bl.a., at de har én samlet aftale for alle deres kunder i Danmark. Jeres virksomhed kan med andre drage nytte af andres virksomheders volumen til at opnå bedre priser/aftaler.

Fragt support for dine adhoc forsendelser

Har du ofte behov for at finde den rigtige pris for en enkeltstående forsendelse eller leverance i hhv. DK eller udlandet? Så brug ”Fragt supporten”, der fokuserer på at servicere dine ad hoc-transport forsendelser, så du kan bruge tiden på andre opgaver.

Vi tilbyder flere løsninger, og derved kan I selv tage beslutning, om det skal være den økonomiske løsning eller den mere serviceorienteret løsning (afhentning/indlevering, hastighed, services, etc.).

Fragt Support fokuserer hovedsageligt på luftfragt, kurer, søfragt og europæisk vejtransport, men alle henvendelser er velkommen.

Online booking og prissammenligning

Få adgang til GreenWay Logistics online booking værktøj, hvor du kan sammenligne priser samt booke dine forsendelser. Online værktøjet er yderst brugervenlig og giver dig et overblik på flere forsendelses muligheder - alt fra småpakker til forbrugere i DK (B2C) til booking af international søfragt forsendelser med container (B2B).

Prøv allerede i dag: https://booking.greenway-logistics.com

Opret din virksomhed og kontakt Greenway Logistics for at få aktiveret en konto som udover prisoverblikket giver jer følgende muligheder:

  • Fuld  forsendelseshistorik via ”min side”
  • Flere forsendelsesløsninger – du vælger pris og service
  • Adviseringsmuligheder – til modtager eller afsender
  • Mulighed for udarbejdelse af proforma faktura

Sådan bruger du logistik- og distributionsfordelene

Kontakt info

Uagtet hvilken af ovenstående fordele du ønsker at anvende, skal Greenway Logistics kontaktes direkte via en af følgende kontaktmuligheder:

E-mail: info.dk@greenway-logistics.com
Telefon: +45 6040 0000

Greenway Logistics ApS
Birk Centerpark 38
7400 Herning

Skrevet af:

Tevin Lac