Arrangement

Sådan indfrier rådgivningsvirksomheder potentialet i generativ AI

7. juni sætter DI Digital og DI Rådgiverne fokus på, hvordan rådgivningsvirksomheder bruger generativ AI i dag, og hvad de kan gøre for at udnytte teknologiens fulde potentiale.

Foto: BCG

Hele 81% af danske topchefer angiver, at de tror på forretningspotentialet for generativ AI. Alligevel har kun 12% af danske virksomheder implementeret generative AI-pilotprojekter. Det viste en omfattende rapport, Denmark’s GenAI Paradox: From Lagging to Leading, udarbejdet af konsulenthuset BCG i samarbejde med blandt andet DI, der udkom i marts 2024. 

Men hvordan set det ud for rådgivningsvirksomheder? Hvor langt er rådgivere med at implementere GenAI-projekter i deres egne forretninger? Og hvad kan man som rådgiver gøre, hvis man skal bruge GenAI til øge vækst og produktivitet i virksomheden? 

7. juni får du indsigt i, hvor langt danske rådgivningsvirksomheder er med at udnytte det fulde potentiale i generativ AI, når BCG for første gang præsenterer de branchespecifikke resultater fra deres rapport. Du får også konkrete indblik i, hvordan andre rådgivere har gjort, når arkitektvirksomheden COBE og it-virksomheden IBM Denmark fortæller om, hvordan de bruger generativ AI.  

Der vil være rig mulighed for spørgsmål undervejs og dele viden og erfaringer. Vi slutter af med netværk, kaffe og let morgenmad. 

Program

 • 08:30-09:00

  Ankomst og morgenmad

 • 09:00-09.10

  Velkomst

  Katrine Ellersgaard Nielsen, branchedirektør i DI Rådgiverne

 • 09:10-09:40

  Præsentation af resultater fra "Denmark's GenAI Paradox: From Lagging to Leading"

  Thomas Føge, Managing Director & Partner i BCG

 • 09:40-09:55

  Use-case: Sådan bruger COBE generativ AI

  Gabrielle Nadeau, Creative Lead Architect i COBE

 • 09:55-10:10

  Use-case: Sådan bruger IBM generativ AI

  Thomas Kovsted, General Manager i IBM Denmark

 • 10:10-10:20

  Opsummering og afrunding

  Katrine Ellersgaard Nielsen, branchedirektør i DI Rådgiverne

 • 10:20-10:30

  Netværk og kaffe