Arrangement

DI Service Årsdag 2024

På årsdagen fokuserer vi på temaet teknologisk innovation og digitalisering og dets betydning for servicebranchen

I en tid, hvor teknologien udvikler sig hastigt og transformerer vores verden, er det afgørende for servicebranchen at omfavne og integrere de nyeste teknologiske trends for at forblive konkurrencedygtig. 

Vi vil undersøge, hvordan virksomheder inden for servicebranchen kan navigere i det stadigt skiftende teknologiske landskab, med særligt fokus på de transformative muligheder, som kunstig intelligens tilbyder.

Formålet med DI Service Årsdag 2024 er at ruste servicevirksomheder til at være i front, når det kommer til teknologisk udvikling og digital transformation. Vi ønsker at udforske, hvordan teknologi kan integreres mere effektivt i servicebranchen med det overordnede mål at øge effektiviteten og styrke både medarbejder- og kundetilfredshed.

På dagen vil vi sammen udforske og udfordre, hvordan servicevirksomheder kan udnytte teknologiens potentiale til at udvikle forretningen og skabe vækst. Vi ser frem til en inspirerende dag med dybdegående diskussioner, erfaringsudveksling og netværksmuligheder.

Vi afrunder Årsdagen med en middag på toppen af Industriens Hus for medlemmer af DI Service. 

    • 14:00 Velkomst

      Velkommen ved DI Service Branchedirektør, Jakob Scharff, og introduktionen af dagens moderator, Marie Høst.

    • 14:15 Servicebranchen: Grib digitaliseringens muligheder

      Casper Guldager, director i NewTech hos KPMG, vil i sit oplæg understrege vigtigheden af at være på forkant med den digitale udvikling og samtidig give sit bud på, hvad digitaliseringen kommer til at betyde for servicebranchen.

    • 15:00 Inspiration fra branchen

      I oplægget vil to virksomheder fra servicebranchen dele deres erfaringer og viden om digitalisering og AI, som de dagligt benytter i deres virksomhed og over for kunder. Først vil CEO Frederik Hedelund og CFO Mathias Hedelund fra vikarvirksomheden Temply give os indblik i, hvordan de anvender digitaliserings- og AI-værktøjer til at matche arbejdsgivere og arbejdstagere nemt og effektivt. Derefter vil Nadim Stub, Head of Innovation hos DEAS A/S, fortælle om udviklingen og implementeringen af det digitale nøglesystem, DEAS Key.

    • 15:35 ESG: Licens to Operate

      Chefkonsulent i DI Service, Berivan Duman, vil fortælle om DI Service's nye medlemsinitiativ, "ESG-Klar Servicevirksomhed". Initiativet er blevet søsat for at ruste servicebranchens medlemmer til det kommende ESG-arbejde.

    • 16:15 Hvordan Generativ AI forandrer verden

      Dagens sidste oplæg vil præsentere to eksterne fra andre brancher, der vil dele inspiration og viden om de digitale løsninger, der anvendes for at sikre højere kundetilfredshed og driftoptimering. Først vil Emilie Lundblad, director AI and Automation hos Hempel, give os indblik i, hvorfor det er vigtigt at gå i gang med AI-implementering nu, hvis ens virksomhed ikke skal sakke bagud i den digitale udvikling. Derefter vil Henrik Fabrin, AI Lead hos Dansk Industri, dele erfaringer med os om, hvordan servicevirksomheder kan gå fra inspiration til implementering og handling af digitale løsninger.

    • 16:50 Afslutning

      DI Service's bestyrelsesformand, Jesper Busk, vil afrunde dagen. Herefter er der mulighed for netværk og drikkevarer i Atrium.

    • 18:30 Festmiddag på toppen af Industriens Hus

      For medlemmer af DI service

Dagens oplægsholdere

  • Casper Guldager, KPMG

    Casper Guldager, director i NewTech hos KPMG, har gennem hele sin karriere arbejdet med at få AI-teknologi til at skabe størst mulig værdi i organisationer. I KPMG hjælper nogle af de største virksomheder med at forbedre deres forretning med nye teknologier.

    En af Casper Guldagers stærkeste kompetencer er at identificere strategiske muligheder med AI-værktøjer, etablere intelligente automatiseringsroadmaps samt fuldføre redesigns og AI-transformationer. Alt dette er forberedt i en ny metode inden for digitaliserings scanning, som han er været med til at udvikle.

    LinkedIn profil
  • Frederik og Mathias Hedelund, Temply

    De fynske tvillingeiværksættere, Mathias Hedelund og Frederik Hedelund, er hjernerne bag Temply, en innovativ platform, der letter adgangen til jobmarkedet for vikarer og forenkler virksomheders håndtering af vikarer. Temply's digitale løsning har til formål at skabe gennemsigtighed og smidighed på arbejdsmarkedet, så virksomheder problemfrit kan tilkalde midlertidig arbejdskraft ved sygdom, omstrukturering eller andre uforudsete udfordringer.

    LinkedIn profil
  • Nadim Stub, DEAS A/S

    Nadim Stub, Head of Digital Innovation hos DEAS A/S er en afgørende profil inden for digital innovation hos DEAS Group. Med ansvar for strategiske digitale initiativer, har han udvidet virksomhedens markedsposition og etableret den som en førende aktør inden for digital innovation og proptech.


    LinkedIn profil
  • Berivan Duman, DI Service

  • Emilie van Vliet Lundblad, Hempel

    Emilie van Vliet Lundblad, Director AI and Automation hos Hempel, giver os et indblik i, hvorfor det er vigtigt at gå i gang med AI-implementering nu, hvis ens virksomhed ikke skal sakke bagud i den digitale udvikling. Hun fortæller om Hempels rejse med generativ AI, og hvilken værdi det giver til virksomheden.Herefter vil Henrik Fabrin, AI Lead hos Dansk Industri, dele erfaringer med os om, hvordan servicevirksomheder kan gå fra inspiration til implementering, når det handler om AI.

    LinkedIn profil
  • Henrik Fabrin, AI Lead, DI

    I sin rolle som AI Lead har Henrik Fabrin ansvaret for at udvikle og implementere AI-strategier hos DI. Han samarbejder med medlemmer og interne teams for at skabe værdifulde AI-løsninger, og han holder sig opdateret på de nyeste AI-trends for at gavne organisationen. Henrik er også ansvarlig for at formidle værdien af AI-initiativer til interessenter og eksterne parter samt forklare komplekse AI-koncepter på en forståelig måde.

    LinkedIn profil

Dagens moderator

  • Marie Høst

    Marie Høst er tech-journalist, vært, digital medieudvikler og strateg. Hun har tidligere arbejdet som vært for dokumentar- og tech-formater hos Danmarks Radio, herunder det ugentlige tech-tv-show "So ein Ding", hvor hun har introduceret den danske offentlighed for en lang række af de nyeste tech-tendenser.

    Hun har arbejdet med digital kultur og teknologiens indvirkning på vores liv de sidste 12 år. Gennem de sidste 3 år har hun produceret og beværtet podcasten ‘Blinde Vinkler”, hvor hun afdækker de skævheder som teknologi utilsigtet skaber i vores liv.