Om DI Service

DI Service er et branchefællesskab, der samler den operationelle servicebranche.

Talerør for dig, der vil vinde

DI Service er et branchefællesskab, der arbejder for at synliggøre servicevirksomhedernes betydning for dansk vækst og velstand.

DI Service er en del af Danmarks største interesseorganisation, Dansk Industri. Vi arbejder dagligt for at sikre servicevirksomhedernes interesser hos beslutningstagere, myndigheder og i offentligheden. Samtidig skaber DI Service rammen om et fagligt og kollegialt netværk mellem medlemmer, der har fælles interesser.

Vores medlemmer leverer en bred vifte af serviceydelser til både den offentlige og den private sektor, og hvor hovedvægten af serviceydelserne leveres gennem manuelt arbejde. Det indebærer eksempelvis facility management, rengøring, postomdeling, kantinedrift, vikar og rekruttering, vagt og sikkerhed, vask og tekstiludlejning samt sundhed og omsorgsområdet. Fælles for medlemmerne er, at de tilbyder serviceydelser, så deres kunder kan koncentrere sig om deres kerneforretning.

DI Service blev etableret i 2008 og var tidligere en del af HTS – Handel, Transport og Service. I dag er DI Service en integreret del af Dansk Industri, og står stærkt i debatten om offentligt og privat samarbejde.

Styrke i fællesskab

I DI Service er vi samlingspunkt for knap 300 virksomheder inden for operationel service. Det er et stort netværk, der ønsker at udvikle deres forretning og øge markedsmulighederne på det private såvel som det offentlige marked.