Om DI Service

DI Service er et branchefællesskab, der samler den operationelle servicebranche.

Talerør for dig, der vil vinde

DI Service er et branchefællesskab, der arbejder for at synliggøre servicevirksomhedernes betydning for dansk vækst og velstand.

DI Service arbejder dagligt for at sikre, at service er på dagsordenen hos beslutningstagere og myndigheder. DI Service formål er indenfor et bredt brancheområde at skabe ramme om et fagligt og kollegialt samvirke mellem medlemmer af DI med fælles interesser.

Medlemmerne i DI Service kommer fra den operationelle servicebranche, som eksempelvis indebærer facility management, rengøring, postomdeling, kantinedrift, vikar og rekruttering, vagt og sikkerhed, vask og tekstiludlejning samt sundhed og omsorgsområdet. Fælles for dem er, at de løser serviceopgaver for deres kunder, så de kan koncentrere sig om deres kerneforretning.

DI Service bestræber sig på at styrke det tværgående samarbejde blandt DI Service medlemmer, sikre en stærk profilering i offentligheden af det pågældende brancheområde og at træffe bindende beslutninger og formulere synspunkter i relation til branchen og over for politikere og myndigheder på områder og i sager, som alene angår det pågældende brancheområde.

DI Service er en del af Danmarks største interesseorganisation Dansk Industri. Det giver vores medlemmer rig mulighed for også at trække på DI's kræfter, sparre med andre virksomheder og deltage i en masse arrangementer, der kan gavne virksomhederne.

Styrke i fællesskab

I DI Service er vi samlingspunkt for knap 600 virksomheder inden for operationel service. Det er et stort netværk, der ønsker at udvikle deres forretning og øge markedsmulighederne på det private såvel som det offentlige marked.