Arrangement

SBA Julemedlemsmøde 2023

SBA's julemedlemsmøde - i år under overskriften "Servicebranchen i digitaliseringens tidsalder - trends og tendenser"

I år vil Julemedlemsmødet tage fat i digitalisering under overskriften ”Servicebranchen i digitaliseringens tidsalder - trends og tendenser”. Vi har sammensat et spændende program med Christiane Vejlø, digital trendanalytiker og direktør i Elektronista som moderator. Det faglige arrangement efterfølges vanen tro af julefrokost for SBA’s medlemmer, denne gang på toppen af Dansk Industri, med udsigt over Rådhuspladsen. Kristian Hougaard Frederiksen står for arrangementet.

PROGRAM

12.00 Registrering og frokost

12.45 Velkommen

SBA's bestyrelsesleder byder velkommen til konferencen
Bestyrelsesleder i SBA og adm. direktør Catja Winther, Partneren A/S

Nyt fra SBA
Hvad  har sekretariatet været optaget af det seneste år?
Sekretariatsansvarlig Camilla Sandfeld og konsulent Kristian Hougaard Frederiksen, SBA

Teknologiske løsninger lige nu
Man behøver ikke have store it-afdelinger for at gøre brug af den nyeste teknologi. Hør hvilke teknologier på serviceområdet, der er umiddelbart tilgængelige for virksomhederne, og hvordan en demokratisering af teknologien er undervejs.
CEO Anders Hvid, Daredisrupt

Pause

Cybersikkerhed for virksomheder
Cybertruslen er kommet for at blive. Så hvordan kan du styrke din konkurrenceevne gennem cybersikkerhedstiltag. Hør også om NIS2 fra EU som nu er vedtaget, og skal være klar til efterlevelse i oktober 2024.
Programchef Malene Stidsen, Industriens Fonds Cybersikkerhedsprogram

Implementering i virksomhederne
Hør hvordan CO2-aftrykket kan reduceres i kantiner ved brug af IoT-teknologi til automatisk indsamling af data på madspild. Udover den daglige anvendelse i køkkenet bruger kantineoperatører og ejendomsadministratorer løsningen til automatisk rapportering på bl.a. CO2, ernæring og madspild i deres lokationer.
Bestyrelsesformand Mikkel Brok-Kristensen, FoodOp

Pause

Lovgivning og markedstendenser
Teknologimarkedet udvikler sig ofte eksponentielt. Så kan lovgivningen på området følge med? Hør hvad det betyder for virksomhederne, og hvilke tendenser som datalovgivning, rapportering, grønne krav osv., I skal være opmærksomme på.
Chefkonsulent Morten Kristiansen, DI Digital

Fremtidens servicebranche
Demografiske udfordringer hober sig op, når servicebranchen kigger i krystalkuglen. Så hvilke teknologiske løsninger kan sikre mod fremtidens uvisheder? Bliv klogere på morgendagens trends og tendenser.
Fremtidsforsker Carsten Beck, Copenhagen Institute for Future Studies 

16.30 Afrunding og efterfølgende julefrokost på toppen af Dansk Industri