AECDR nyhedsbrev

AECDR er alliancen for europæiske bilforhandlere og værksteder. Alliancen, som Bilbranchen er medlem af, holder til i Bruxelles og varetager de autoriserede forhandleres interesser på EU-plan både i forhold til politikere, myndigheder og andre samarbejdspartnere og organisationer. Som øvrige medlemmer af alliancen er Bilbranchens norske, svenske og tyske søsterorganisationer samt en række europæiske forhandlerforeninger. Nyhedsbrevet indeholder hver gang en håndfuld korte nyheder på engelsk med links til yderligere info. Nyhedsbrevet er forbeholdt Bilbranchens medlemmer.

Du skal være logget på for at kunne sende denne formular. Hvis du er logget på og stadig ikke kan slå op, skal du sørge for, at "Spor ikke" er deaktiveret i dine browserindstillinger.

Om AECDR nyhedsbrevet
AECDR er alliancen for europæiske bilforhandlere og værksteder. Alliancen, som Bilbranchen er medlem af, holder til i Bruxelles og varetager de autoriserede forhandleres interesser på EU-plan både i forhold til politikere, myndigheder og andre samarbejdspartnere og organisationer. Som øvrige medlemmer af alliancen er Bilbranchens norske, svenske og tyske søsterorganisationer samt en række europæiske forhandlerforeninger.

Nyhedsbrevet er forbeholdt Bilbranchens medlemmer og udsendes ca. hver 14. dag.

Læs, hvordan DI behandler og beskytter persondata DI's Privatlivspolitik.