Medlemsfordele

Som medlem af DI Bilbranchen har du mulighed for at trække på en række services og netværk, der både sikrer din virksomhed konkret værdi, kontante fordele såvel som praktiske værktøjer i hverdagen.

Byd ind med nye idéer

Vi ønsker at give vores medlemmer en hurtig og effektiv adgang til informationer, redskaber, analyser o.lign., der skaber merværdi i den daglige drift af en bilvirksomhed.

Vi er derfor løbende i dialog med leverandører og udbydere af services, der har relevans for branchens virksomheder.

 1. Rådgivning

  Få branchespecifik kompetent rådgivning til ansættelse, afskedigelse, ferie, løn, lærlinge, arbejdsmiljø og uddannelse.

  Læs mere om rådgivning.

 2. Netværk

  Du og dine medarbejdere kan deltage i vores netværk, hvor I kan udveksle erfaringer i et fagligt relevant, fortroligt og fokuseret forum. Vi holder branchenære arrangementer og netværksdage, hvor du nemt kan udvide dit personlige netværk.

   

  Læs mere om vores netværk.

 3. Politisk indflydelse

  DI Bilbranchen er branchens talerør over for politikere og myndigheder og repræsenterer branchen i en lang række danske og internationale faglige organisationer. Som medlem står du sammen med over 600 andre bilforhandlere og har DI's 20.000 medlemmer i ryggen.

 4. Nyeste viden om branchejura

  Hold dig opdateret om de nyeste regler, få hjælp til registreringsafgift, købelov, blanketter og håndtering af sager i Ankenævnet.

   

  Læs mere om branchejura.

 5. Branchens bedste analyser

  Få analyser samt overblik over tendenser, udvikling i bilbranchen og økonomiske nøgletal, der gør at du kan træffe beslutninger på det bedst mulige grundlag.

   

  Læs mere om analyser.

Thomas Møller Sørensen

Thomas Møller Sørensen

Branchedirektør

 • Direkte +45 3377 3383
 • Mobil +45 2684 3014
 • E-mail tms@di.dk