Værdifastsættelse af brugte biler

Estimatic logo

Bilbranchen har indgået en rammeaftale med Auto IT A/S om adgang for Bilbranchens medlemmer til Estimatic – et semiautomatisk værktøj til fastsættelse af handelsværdien af brugte biler med og beregning af registreringsafgift. Auto IT A/S leverer også systemet til Motorstyrelsen.

Medlemmer af Bilbranchen indplaceres  indledningsvis på laveste pristrin, som i skrivende stund er 25 kr. pr. beregning/vurdering. For at opnå laveste pristrin forudsættes det, at Bilbranchens medlemmer opnår min. et gennemsnit på 150 beregninger/vurderinger pr. måned i perioden 1. januar 2021 til og med 31. marts 2021. Hvis Bilbranchens medlemmer i den angivne periode ikke opnår min. 450 beregninger/vurderinger, skal prisen genforhandles til et niveau der matcher det aktuelle forbrug.

Man betaler kun for de beregninger/værdifastsættelser, man gennemfører. Man kan således ophøre med brugen af systemet når som helst. Ordningen er ikke forbundet med et abonnement eller bindinger.

Bilbranchens medlemmer tilbydes endvidere 20 % rabat på licensen på hjemmesideplatformen CarLite. Herudover tilbydes Biltorvets Byttebilsberegner.

Du kan tilmelde dig her eller direkte hos Auto IT A/S. Tilmelder du dig direkte hos Auto IT A/S, skal du, for at opnå den laveste pris, huske at oplyse, at virksomheden er medlem af Bilbranchen.

Karoline H. Thomsen

Karoline H. Thomsen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3567
  • Mobil +45 2949 4413
  • E-mail kart@di.dk