Fotokonkurrence: #jegelskerbeton

Er du vild med betons rå udtryk og de mange spændende byggerier, anlæg og byrum, der er udført med beton? Så vis os din vinkel på betons æstetiske udtryk med #jegelskerbeton2024 på Instagram og få chancen for at vinde 5.000 kr.

Beton er for længst blevet et materiale, som mange arkitekter og arkitekturinteresserede danskere elsker. Med #jegelskerbeton2024 sætter Dansk Beton fokus på betonarkitektur, betons æstetiske og taktile muligheder samt materialets formbarhed.

Når konkurrencen kører igen den 1. april 2024 til og med den 30. april 2024 kan du vise os din vinkel på beton med et eller flere billeder og #jegelskerbeton2024 på Instagram. Så har du samtidig chancen for at vinde 5.000 kr.

Sådan deltager du

  • Upload dit/dine billede(r) på Instagram
  • Hashtag dit/dine billede(r) med #jegelskerbeton2024
  • Gør din Instagram-profil offentlig, så vi kan se det/de billeder, som du deltager med i konkurrencen

Vind en flot pengepræmie! 

Dommerkomiteen udpeger en førsteplads, andenplads og tredjeplads, som vinder henholdsvis 5.000, 3.000 og 1.000 kr.*.

Vinderne får desuden vist deres billede på Dansk Betons Instagram, Facebook, nyhedsbrev og hjemmeside samt i Magasinet BETON med tilhørende artikel. 

Vinderne bliver kontaktet direkte via Instagram og annonceret på ovenstående medier. 

Kriterier for fotos

Du kan deltage med alle de billeder, du har lyst til, men kun med billeder, som du selv har taget og dermed har ophavsretten til.

I bedømmelsen bliver der vægt på en unik vinkel samt betons æstetiske udtryk. Derudover bliver der lagt vægt på billedes evne til at fremhæve detaljerne ved smuk betonarkitektur samt billedernes kvalitet og kreativitet.

Find inspiration

Lad dig inspirere af andre brugeres betonbilleder på Dansk Betons Instagramprofil @DanskBeton eller ved at kigge under #jegelskerbeton

*Vær opmærksom på, at præmien er skattepligtig for modtageren. Hvis du vinder, er det derfor din pligt at indberette præmien i din årsopgørelse. 

Førsteplads 2021

Rune Odgaard Jensen sikrede sig førstepladsen med sit billede ’circular concrete’, som fremhæver betonens stringente underopdeling i felter på facaden af Roskilde Rådhus samt betonens varierede overflade og patinering. Fotokreditering: Rune Odgaard Jensen @rojcph

Andenplads 2021

Andenpladsen gik også til Rune Odgaard Jensen for billedet ’below’, som viser betonens kraftfulde formgivning med skråtstillede søjler, der løfter et betonbrodækket op fra vandet. Fotokreditering: Rune Odgaard Jensen @rojcph

Tredjeplads 2021

Med et flot foto af betonens særlige stoflighed, skød Lars Holm Andersen sig ind på tredjepladsen med et billede, hvor man nærmest kan mærke de kostede overfladespor på en mole i Vejle. Fotokreditering: Lars Holm Andersen @tweet_dk

Konkurrencebetingelser

Hvordan bedømmes billederne?

I bedømmelsen bliver der vægt på en unik vinkel samt betons æstetiske udtryk. Derudover bliver der lagt vægt på billedes evne til at fremhæve detaljerne ved smuk betonarkitektur samt billedernes kvalitet og kreativitet.

Dommerkomiteen udpeger en første-, anden- og tredjeplads efter konkurrencens afslutning. 

Hvordan får jeg at vide, hvis jeg har vundet?

Vinderne bliver kontaktet direkte via Instagram og efterfølgende annonceres det via Dansk Betons Instagram-profil, Facebook-profil, hjemmeside og nyhedsbrev samt i Magasinet BETON. 

Hvem kan deltage?

Konkurrencen er åben for personer bosiddende i Danmark, der har en Instagram-konto, som er offentlig. Hvis din Instagram-profil ikke er offentlig kan vi ikke se dit/dine billede(r) med #jegelskerbeton2024.

Du kan deltage med alle de billeder, du har lyst til, men kun med billeder, som du selv har taget og dermed har ophavsretten til.

Billeder og tekster må ikke fremstå stødende, indeholde klare reklamebudskaber eller krænke ophavsrettigheder.

Af hensyn til persondatalovgivningen (GDPR) er det et krav for at deltage i konkurrencen, at eventuelle personer på dit/dine uploadede billede(r) ikke kan genkendes.

Ansatte hos Dansk Beton samt medlemmer af disses husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Ved mistanke om snyd forbeholder Dansk Beton sig ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.

Brug af billeder og tekst

I tilfælde af, at vi gerne vil bruge dit billede til markedsføring, herunder eksponeringen af konkurrencen #jegelskerbeton, kontakter vi dig via Instagram med henblik på at indgå en aftale, hvor du accepterer, at DI (herunder DI, DI Byggeri, Dansk Beton) vederlagsfrit kan benytte dit billede til pressemeddelelser samt på organisationernes hjemmeside og sociale medier, herunder Instagram, Facebook og LinkedIn og nyhedsbreve. 

Af redaktionelle hensyn forbeholder DI sig retten til at redigere i brugergenereret tekst.

DI påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen.

Kontakt med dig

Alle deltagere i konkurrencen kan blive kontaktet via Instagram med henblik på, at vi gerne vil indhente samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger, såfremt vi vil indgå aftale om brug af billeder, omtale af konkurrencens vindere eller eftersendelse af præmier.

Øvrige oplysninger

Denne konkurrence er på ingen måder sponseret, anbefalet eller administreret af Instagram.

Ann-Katrine Lloyd Westphall

Ann-Katrine Lloyd Westphall

Kommunikationskonsulent