Arrangement

Dialog-og informationsmøde om Forsvarets nye patruljeskibe

Den 6. december på Gl. Vindinge afholder DI Forsvar og sikkerhed, Danske Maritime og det nyetableret konsortium Danske Patruljeskibe K/S et dialogmøde om forretningsmuligheder ifm. Forsvarets nye patruljeskibe.

Kom med til dialog-og informationsmøde om Søværnets nye patruljeskibe

Forsvarsforligskredsen har besluttet, at Søværnet skal have nye patruljeskibe, der skal løse flere typer af opgaver og styrke Forsvarets opgaveløsning, ligesom de skal afløse de nuværende miljøskibe. Derfor har Forsvarsministeriet sat gang i et udviklingsprojekt af den nye skibstype.

Det er et politisk ønske at sikre omfattende inddragelse af danske virksomheders viden og kompetencer indenfor udvikling af skibe og anvendelse af teknologi, ligesom forprojektet skal sikre, at den nyeste viden om klimaløsninger skal indtænkes i anskaffelsen af skibene.

OMT, Terma og PensionDanmark har sammen dannet konsortiet Danske Patruljeskibe K/S med henblik på at byde ind på opgaven. Konsortiets mål er at levere et forprojekt, der lever op til de politiske forventninger.

Derfor inviterer konsortiet sammen med DI Forsvar og sikkerhed og Danske Maritime danske virksomheder til et dialog- og informationsmøde, hvor vi præsenterer konsortiet og vores tanker. Derefter gennemføres der om eftermiddagen individuelle møder, hvor danske virksomheder kan præsentere relevante kompetencer for konsortiet m.h.p. evt. samarbejde. Disse vil blive inddelt i henholdsvis et militærteknisk spor og et skibsteknisk spor.

 

Det skal du vide:

  • Mødet afholdes den 6. december fra kl. 9.30 – 17.00.
  • Introduktion til konsortiet fra 10.00-12.00.
  • Herefter er der mulighedfor at booke 1:1 møder med enten Terma eller OMT.
  • DI Forsvar og sikkerhed koordinerer alle 1:1 møder, og man vil få særskilt information om tidspunkt herom.

Agenda for mødet

Joachim Finkielman

Joachim Finkielman

Forsvars- og Sikkerhedspolitisk chef

Faglig ansvarlig

Anne Rosted

Anne Rosted

Sekretær

Praktisk ansvarlig

Marlene Frandsen

Marlene Frandsen

Sekretær

Praktisk ansvarlig