Netværk

Netværksgruppen SMV

Et netværk for små og mellemstore virksomheder med henblik på at give disse virksomheder en mere tydelig stemme i forsvarsindustrien

Foto: Thomas M. Barwick INC

SMV netværket har til hensigt at styrke rammebetingelser for små og mellemstore forsvarsvirksomheder. Dette skal gøres ved at have fokus på producenter af hardware og software samt services i forsvar- og sikkerhedsmarkedet. 

Netværket er etableret for at styrke SMV’ers stemme i bestyrelsessammenhæng ved at skabe netværk og udvikle positioner til forsvarsindustrielle temaer. Desuden vil netværket arbejde for at inddrage større virksomheder i arbejdet med henblik på større videndeling om SMV'ers kompetencer og derved skabe mulighed for nye typer partnerskaber, konsortiedannelse, intern speeddating og eventuelle styrkelse af leverandørkæder m.v.

Netværket udforsker muligheder for at inddrage SMV’er i EDF projekter samt øge fokus på brugen af artikel 346, herunder bl.a. vedligeholdelse. 

Netværkets størrelse

Pt. er virksomhedsstørrelsen erfaringsbaseret sat ved 30 fuldtidsansatte, idet større virksomheder typisk har ressourcer til rådighed til at løfte mange administrative byrder. Virksomheder der er medlem af DI Forsvar og sikkerhed med 30 fuldtidsansatte eller herunder, vil automatisk blive tilkoblet netværket. Ligesom vores andre netværk, er dette netværk kun for medlemmer af DI Forsvar og sikkerhed.

Styregruppe

Netværksgruppens styregruppe

Dan Hermansen (Formand for SMV Netværket)
CEO
MyDefence

Mogens Rasmus Mogensen
Vice President
Military Equipment Denmark

Kirsten Paulsen
Headhunter & Ass. Partner
Esbees Headhunting

Niels Thorup
CEO
Sima Innovation

Henning Christensen van Brussel
Safe-Tec A/S

Nyheder og aktiviteter

Nyheder og aktiviteter på området

DI deltager i nyt AI-projekt for SMV’er

Om projektet
Joachim Finkielman

Joachim Finkielman

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3673
  • Mobil +45 6187 1540
  • E-mail jofi@di.dk