Lær hvordan du beskytter og håndhæver dine IP-rettigheder bedst muligt

En række spektakulære sager om krænkelse af immaterielle rettigheder har været i medierne, og det har blandt andet medført et øget politisk fokus på kopiering og kopivarer. Immaterielle rettigheder – og ikke mindst krænkelse af disse rettigheder - kan nemlig være afgørende for en virksomheds drift og økonomi.

Kom i gang som business angel

Har du overvejet at investere lidt af din opsparing i startups, men haft svært ved at komme i gang? Så deltag i dette webinar og få inspiration og konkrete råd til dine første investeringer i fremtidens danske vækstvirksomheder.

Sæt pris på din startup

Skal du have tilført kapital til din startup, skal du vide, hvad den er værd. Dette webinar giver dig overblik over metoder, begreber og faldgruber i den svære værdiansættelse.

TEAMS, ZOOM - Hvordan brænder vi rigtig igennem?

Hvordan brænder vi rigtig igennem til samarbejdspartnere, kunder og deltagere, når mødeformaterne er blevet digitale? På dette webinar får du både inspiration og tips til at gøre jeres digitale mødeformater endnu stærkere.

Gå på børsen med din startup

Børsaktuelle Shape Robotics A/S deler erfaringer fra deres børsnotering. Hør bl.a. hvorfor aktien blev overtegnet mere end 15 gange.

Sådan får du et iværksætterlegat fra Alexander Foss' Industrifond

Hvert år uddeler Alexander Foss' Industrifond legater til iværksættere og mindre virksomheder, som udvikler teknologisk innovative og kommercielt bæredygtige løsninger. Få svar på kravene til ansøgningen og de kriterier, fondens bestyrelse lægger vægt på.

Google Ads B2C

Få en strategisk indflyvning til brugen af Google Ads i dit digitale marketing mix. Fokus er på B2C virksomheder.

Når arbejdet rykker fast ind i privaten – hvilke regler gælder?

Få styr på arbejdsmiljø og personalejura, når hjemmearbejde bliver en fast del af aftalen med din medarbejder.

Hvad skal varen koste? Prissætning for startups

Få indsigt i metoder, prismodeller og vigtige overvejelser, når du skal prissætte dine produkter eller ydelser.

Overholder din startup reglerne for e-handel?

Flere og flere virksomheder er rykket online, hvilket corona kun har fået til at stige. Når en virksomhed tilbyder onlinesalg, er der mange regler og rettigheder, som er vigtige at være bevidst om.

Update fra Vækstfonden: Kapital til startups efter COVID-19

Vækstfondens særlige COVID-19-ordninger udløber snart. Få overblik over hvilke muligheder du fremadrettet kan benytte dig af.

Nye muligheder for medarbejderaktier i startups

Nu kan startups supplere lønnen med 50 pct. i form af aktier, optioner eller warrants. Få overblik over reglerne på dette webinar.