Arrangement

AI: Et uudnyttet vækstpotentiale for danske industrivirksomheder

På konferencen den 16. november sætter vi spot på, hvordan specialiseret kunstig intelligens til fremstillingsindustrien kan gøre maskinparken og automatiseringen af produktionen mere intelligent – og mere konkurrencedygtig.

Du vil som deltager få indblik i, hvad kunstig intelligens ift. produktion betyder, og hvilket potentiale det har for din produktion. Det får du gennem belysning af nyeste trends, gennem konkrete eksempler og gennem mulighed for selv at prøve kunstig intelligens-løsninger.   

Som keynotespeaker er vi glade for at kunne præsentere serieiværksætter, investor og forfatter Lars Tvede, som i oplægget “Supertrends” løfter sløret for en fremtid præget af vilde teknologier, overraskende trends og forbløffende vendepunkter – for verden er på vej et helt andet sted hen, end mange tror. 

Baggrund
AI/kunstig intelligens bliver mere og mere udbredt. Vi ser, hvordan kunstig intelligens kan gøre styring af maskiner og produktionsanlæg næsten legende let. Vi ser, hvordan kunstig intelligens kan genkende fejl på produkter, gøre robotter i stand til at udføre komplekse opgaver, optimere service- og vedligeholdelsesarbejde – og meget andet.

I takt med den kunstige intelligens’ indtræden i den danske fremstillingsindustri er det vigtigt, at vi bliver i stand at skelne, hvilken slags kunstig intelligens, der er brug for og tale om i forskellige brugsscenarier. Ellers risikerer vi at udvikle kunstig intelligens (og rammebetingelser for udvikling og anvendelse af teknologien), der skærer alt over én kam – og i værste fald vil det kunne besværliggøre konkurrenceevnen for vores danske fremstillingsindustrier i stedet for at styrke virksomhedernes vækstpotentiale. 

Program

  • 09:30-10:00 Ankomst

  • 10:00-10:20 Velkomst

   Carolina Benjaminsen, Digitallead, Rikke Houggard Zeberb, DI Digital og Jørgen Andersen, AI Innovation House

  • 10:20-10:45 AI er ikke magi: Det kan du, og det kan du ikke med AI

   Anders Møgelmose, Aalborg Universitet

  • 10:45-11:05 Kvalitetskontrol i realtid med Edge ML

   Rasmus Plaetner Bisgaard, Trifork

  • 11:05-11:25 'No Code' AI - fra kvalitetskontrol til intelligent robotstyring af overfladebearbejdning

   Leo Zhou, Nordbo Robotics

  • 11:25-11:45 No Code/Low Code

   Anne Marie Kindberg, Microsoft Danmark

  • 11:45-12:30 Frokost og networking

  • 12:30-13:00 Modulær fleksibel automation og AI

   Anders Billesø Beck, Universal Robots

  • 13:00-14:45 VÆLG: Hands-on workshop 1: AI behøver ikke at være svært... prøv selv! Og hør erfaringer fra en dansk produktionsvirksomhed

   Sabina Kethelz, Nordbo Robotics og Rasmus Plaetner Bisgaard, Trifork

  • 13:00-14:45 VÆLG: Hands-on workshop 2: Sådan kan AI skabe værdi i din produktion

   Lisbeth Chawes, Sensible Futures, Thomas Skelbo, DI Digital Forretningsudvikling og Barbara Myhre Isaksen, DI Digital Forretningsudvikling

  • 15:00-15:30 Keynote: Supertrends

   Lars Tvede

  • 15:30-16:00 Tak for i dag

Joachim Nørgaard Strikert

Joachim Nørgaard Strikert

Chefkonsulent