Medlemsfordele

Læs mere om vores arbejde og dine muligheder for at blive involveret.

Rabatter
Tryg Forsikring

DI Digital og Tryg Forsikring har indgået en fordelagtig samarbejdsaftale om erhvervsforsikringer for virksomheder, der er medlem af DI Digital. 

Aftalen indebærer store rabatter og ekstra dækninger i forhold til ricisi. Der er blandt andet tale om en meget fordelagtig it-ansvarsforsikring, der indeholder erhvervs- og produktansvarsforsikring samt formuetabsdækning. Forsikringen dækker også rådgivningsansvar.

Derudover er der indgået aftale om eProtect, som tilbyder service og professionel assistance ved cyberangreb. Specifikke ekstra særlige forsikringsbehov kan forhandles individuelt.

Er du interesseret, så kontakt Senior KAM Eli Diallo Ba på 4186 4196 eller eli.ba@tryg.dk for aftale om møde med en assurandør.

Erhvervsforsikring

TryghedsGruppens Bonusudbetaling

Fordelsprogram: Tryg Plus Erhverv

Netbanksforsikring

Fakta om eProtect

IT-ansvarsforsikring

Danica Pension

DI Digital har en rammeaftale med Danica Pension.

Som medlem kan du dermed få fordele af produkter og services leveret af Danica Pension.

 

Med en pensionsaftale hos Danica Pension som en del af personalepolitikken, får du et godt værktøj til at give dine medarbejdere en af markedets bredeste og mest fleksible produkt- og servicepaletter inden for forsikring og pension.

Læs mere her.

Industriens Arbejdsskadeforsikring

DI har eget arbejdsskadeforsikringsselskab.

DI har eget arbejdsskadeforsikringsselskab, Industriens Arbejdsskadeforsikring, der er markedsledende på præmier for det kontoradministrative område.

 

En virksomhed inden for det kontoradministrative område kan for eksempel spare ca. kr. 400,- pr. medarbejder pr. år i præmie ved normale skadesforløb.

Besøg Industriens Arbejdsskadeforsikring her.

Udbudsrådgivning

DI har timeaftaler med Bech-Bruun, LETT og Bird & Bird.

DI har indgået en samarbejdsaftale med advokatfirmaerne Bech-Bruun, LETT og Bird & Bird om to timers gratis udbudsrådgivning til DI-medlemmer.

 

Gennem DI's tilbud om gratis udbudsrådgivning gives der mulighed for at drøfte virksomhedens konkrete udfordringer ved et udbud.

 

Bemærk at, at advokatfirmaet kun yder gratis rådgivning i de to første timer. Efter de to første timer skal I selv aftale procedure og timeafregning med advokatfirmaet.

Få hjælp til udbudsrådgivning her.

DI's konferencecentre

Som medlem får du store rabatter på DI's konferencecentre.

Du kan afholde møder og konferencer i Industriens Hus eller på Gl. Vindinge, som er DI's Konferencecenter ved Nyborg. Som medlem af DI Digital kan du opnå store rabatter.

Læs mere om DI's konferencecentre

Lotte Jespersen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3848
  • Mobil +45 3136 3410
  • E-mail loje@di.dk

Søren Cajus

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3913
  • Mobil +45 2851 1969
  • E-mail scp@di.dk