DI Digitals politiske udvalg

DI Digitals udvalg udgøres af vores medlemmer, udpeget af DI's hovedbestyrelse. Medlemmerne er med til at forberede DI's politiske holdninger og synspunkter. Udvalgene sikrer tæt kontakt til politikere, embedsmænd og andre centrale aktører.

Udvalg
Se DI Digitals netværk
 • DI's udvalg for E-business

  e-Business udvalgets fokus er udvikling inden for internet- og digitale løsninger. Det drejer sig om alt lige fra traditionel e-handel og marketing til logistik og kundetilpassede e-løsninger.

  Læs mere om udvalget
 • DI Digitals udvalg for digital elektronik

  Udvalget styrker elektronikindustriens virksomheder. Vi gør en særlig indsats for at Danmark skal være et godt land at arbejde i og ud fra.

  Læs mere om udvalget
 • DI's udvalg for Informationssikkerhed

  Udvalget sørger for, at DI's medlemmer kan modtage vejledning om aktuelle emner og langsigtede strategier og 'best practices' i deres arbejde med informationssikkerhed i produktionen og produkter samt privacy.

  Læs mere om udvalget
 • DI's udvalg for IT-politik

  Vi styrker medlemmernes vilkår for at drive forretning i og ud af Danmark ved at bringe deres synspunkter og erfaringer videre til beslutningstagere, kunder og samarbejdspartnere.

  Læs mere om udvalget
 • DI's udvalg for Mediepolitik

  Medieindustripolitisk udvalg arbejder for at skabe fair, lige og transparente konkurrencevilkår i mediesektoren – det gælder både for elektroniske, digitale og trykte medier.

  Læs mere om udvalget
 • DI's udvalg for Telepolitik

  Telepolitisk udvalg arbejder for at skabe optimale rammer for teleerhvervet og fremme en effektiv udnyttelse af it og tele i såvel virksomheder som offentlige institutioner.

  Læs mere om udvalget
 • Fintech Panel

  Fintech Panelet, som faciliteres af DI og Copenhagen Fintech, har til formål at være et vigtigt forum og stærkt talerør for danske virksomheder, der arbejder med finansiel teknologi.

  Læs mere om panelet
Lars Frelle-Petersen, Direktør
DI Digitals udvalg giver medlemmerne mulighed for at præge den politiske proces. Lars Frelle-Petersen, Direktør