Arrangement

EU’s AI Act: Sådan navigerer du den kommende AI lovgivning

Alle danske virksomheder skal nu forholde sig til AI-forordningen, der faldt på plads primo februar. Derfor lancerer DI en massiv rådgivningsindsats, der guider virksomheder gennem forordningens kringelkroge.

Bliv klar til den kommende AI lovgivning

I samarbejde med bl.a. advokatfirmaerne Bird & Bird, Poul Schmith/Kammeradvokaten og den digitale mærkningsordning, D-mærket, har Dansk Industri (DI) lanceret en pakke af juridiske værktøjer.

De skal guide danske virksomheder gennem den kommende AI Act/AI-forordning.

Lovgivningen skaber fælles retningslinjer og spilleregler for AI-anvendelse i hele Europa, men rejser også nye krav til virksomheder.

Derfor inviterer DI Digital, Bird & Bird og Vertica til et event, som giver dig et overblik over AI-forordningen, og indblik i konkrete juridiske værktøjer, du kan bruge til at navigere den kommende AI lovgivning.

En værktøjskasse med konkrete guides, vejledninger, skabeloner mv, som du frit kan benytte dig af. Du kan læse mere på di.dk/ai

AI er gamechanger for hele verden

Produkterne i værktøjskassen er skabt til at hjælpe virksomheder med at benytte kunstig intelligens juridisk forsvarligt. 

"De, der ikke kommer godt i gang med AI, vil blive udkonkurreret af dem, der gør. Det gælder ikke kun i Danmark men i hele verden. Derfor opfordrer vi til, at virksomhederne kommer i gang nu. Det arbejde vil vi gerne hjælpe med." Camilla Ley Valentin, Branchedirektør, DI Digital.

Tilmeld dig nu

Tilmeld dig nu for at sikre din plads, og bliv klar til at benytte AI i overensstemmelse med den kommende AI lovgivning.

Program

Henrik Fabrin

AI Lead
HEFA@DI.DK
+45 3377 3282
DI Digital