Arrangement

Forsyningsdata 2024 - bedre adgang og øget frisætning

Kom og bliv klogere på, hvordan øget adgang til forbrugs- og forsyningsdata kan være en genvej til grøn omstilling. Potentialet er enormt - men hvor ligger barriererne? Hvad er opnået, og hvad er i vente?

Forsyningsdata er temaet 29. april, hvor DAFAGO sammen med DI Digital stiller skarpt på denne vigtige dagsorden og byder flere forskellige oplægsholdere velkommen. Det sker centralt i København hos DI, som lægger hus til eventet i Industriens Hus ved Rådhuspladsen. Eventet starter kl. 14.00 og er gratis for alle – ankomst og netværk fra kl. 13.30.

Mød bl.a.

  • Mette Qvist, underdirektør i EjendomDanmark. Sammen med TEKNIQ Arbejdsgiverne, DFM og Energiforum Danmark kommer EjendomDanmark med en fælles stærk opfordring om at løsne grebet om forbrugsdata. "Vi har brug for data til at tage de rigtige beslutninger. For at fremme grøn omstilling i eksisterende bygninger skal forsyningsdata være valide, rettidige og lettilgængelige," siger gruppen bl.a.
  • Martin Eberhard, Director, Market Development, Digital & Technology DK, Rambøll Management. Offentlige bygningsejere kan spare op til 730 mio. kr. årligt og reducere 60.000 ton CO2  ved uhindret adgang til forbrugsdata. Det konkluderer Rambøll og Smart City Insights efter en nylig analyse. Martin Eberhard har fire konkrete anbefalinger med.
  • Niels Nepper-Christensen, programleder for Forsyningsdigitaliseringsprogrammet, Energistyrelsen. Programmet med det lange navn skal sikre en grøn, sammenhængende og effektiv forsyningssektor - og bl.a. skabe rammer for hvordan data i forsyningssektoren indsamles, struktureres og gøres tilgængelige.
  • Camilla Ley Valentin, branchedirektør DI Digital. Den digitale branche har ifølge branchefællesskabet DI Digital et ansvar for at reducere CO2-aftryk - i såvel egen som andre brancher og dermed bidrage aktivt til Danmarks klimamål. Udvikling og anvendelse af digitale løsninger, som bidrager til den grønne omstilling, er et godt sted at starte.
  • Tommy Bysted, Senior Vice President Technology, Kamstrup (mere info følger) Der er et stort behov for at finde en grønnere og mere bæredygtig vej. Kamstrup leverer intelligente måleløsninger, som både private og offentlige kunder bruger til at sikre bæredygtig vand- og energiforsyning. Her er data nøglen til de gode løsninger.