Arrangement

Copenhagen FutureTV Conference 2024

Siden 2009 har FutureTV-konferencen i København været en afgørende begivenhed for aktørerne i den danske tv-, film- og streamingindustri. Den har forberedt dem på fremtidens overraskelser og givet dybdegående forståelse af et marked i hurtig forandring, hvor brugeradfærd og teknologi ændrer sig både hurtigt og uforudsigeligt.

Formålet med konferencerne har været at give dybdegående indblik fra førende analytikere samt inspiration og viden fra betydningsfulde aktører.

Formålet med konferencerne har altid været at levere dybdegående indsigt fra førende analytikere samt inspiration og viden fra markante spillere i branchen. Dette vil også være tilfældet med FutureTV 2024!

I år er temaet for konferencen "Business NOT as usual" – med en grundig analytisk kortlægning af, hvor tv- og streamingmarkedet er på vej hen.

Som altid tilbyder FutureTV en række yderst relevante og velresearchede indlæg fra eksperter og ledende aktører, der hjælper med at sætte dagsordenen på markedet.

Dagens hovedemner er nogle af de største spørgsmål, der påvirker branchen i øjeblikket, både globalt og nationalt i Danmark.

- Hvad er de største ændringer blandt de største mediegiganter og techgiganter, og hvad kan vi forvente i nær fremtid?

- Hvad er de største ændringer, der er på vej i dag?

- Hvad skal vi holde øje med, både internationalt og i Danmark?

- Netflix, Disney+, Prime Video går live med sportsbegivenheder og udvider deres sortiment til kunderne. Hvad betyder det for tv-markedet?

- Er amerikanske streamingtjenester ved at overtage de roller, der tidligere var monopoliseret af tv-udbydere og kabeludbydere?

Og sidst, men absolut ikke mindst - hvad med kunstig intelligens?
Vi ser på en række forskellige vinkler på AI-udvikling for tv- og streamingindustrien.