Arrangement

EU’s nye AI Act: Hvordan navigerer vi i Europas AI landskab?

Europæisk kunstig intelligens tager et stort skridt fremad med den nyligt vedtagne AI Act. DI Digital inviterer dig til en TechDIalog, der denne gang vil give virksomheder indblik i værktøjer til at navigere i det nye regulatoriske landskab inden for kunstig intelligens.

Europæisk kunstig intelligens tager et stort skridt fremad med den nyligt vedtagne AI Act. DI Digital inviterer dig til en TechDIalog, der denne gang vil give virksomheder indblik værktøjer til at navigere i det nye regulatoriske landskab inden for kunstig intelligens. 

Den politiske aftale om EU's AI Act markerer en milepæl for reguleringen af AI. Mens forordningen skaber fælles retningslinjer og spilleregler for AI-anvendelse i hele Europa, rejser den også nye krav til virksomheder. Vi inviterer derfor til en dialog om, hvordan virksomheder kan håndtere udvikling og implementering af AI på en ansvarlig og innovativ måde.  

Arrangementet afholdes i Industriens Hus den 4. marts, hvor repræsentanter fra virksomheder vil give perspektiver på egen erfaringer forbundet med ny lovgivning, og ikke mindst den nye nye AI-forordning. Derudover vil vi også præsentere konkrete værktøjer for at guide deltagere gennem implementeringen af AI og overholdelse af reglerne. 

TechDialog er en unik mulighed for at dykke ned i den dynamiske verden af kunstig intelligens under EU's nye regelsæt. Tilmeld dig nu for at sikre din plads til dette særlige TechDIalog-event og vær med til at skabe en meningsfuld dialog om udfordringer og løsninger for virksomheder i forhold til AI-regulering i Europa. 

Der vil være kaffe og morgenmad til at kickstarte dagen og muligheder for at netværke med ligesindede fagfolk. 

Program

  • 8:30 Morgenbrød, kaffe og netværk

  • 8:40 Velkomst

   Ved DI

  • 8:45 Ansvarlig AI i Hempel i tråd med EU’s AI Act

   Oplæg v. Emilie Lundblad, Director of AI & Automation, Hempel

  • 9:10 Hvordan sikres opfyldelse af krav – også til modeller, der falder i high-risk?

   Oplæg v. Mikael Munck, CEO, 2021.AI

  • 9:35 Q&A

  • 9:45 Præsentation af DI konkret værktøj til ansvarlig brug af AI leverandører

   v. Martin Von Haller, Partner, Bird&Bird

  • 10:00 Tak for i dag!

Mette Finnemann

Mette Finnemann

Chefkonsulent

Ida Kia

Ida Kia

Studentermedarbejder