Event

Dansk delegation til Mobile World Congress 2024 – Tema: Industri 4.0

Mobile World Congres er den internationale hovedkonference for digitalisering og mobile teknologier

DI Digital arrangerer sammen med Digital Lead en dansk delegation til at besøge konferencen. DI organiserer i forvejen en dansk stand med 7 danske virksomheder på konferencen. En dansk delegation vil udover at møde den danske stand få guidede rundvisninger på de største teknologileverandørers stande, møde relevante oplægsholdere og naturligvis få tid til at netværke og udforske konferencen på egen hånd. Vi samler delegationen under temaet industri 4.0 dvs. med fokus på hvordan de teknologiske muligheder kan tages i konkret anvendelse hos virksomheder i alle brancher.

Industri 4.0 er en samlebetegnelse for digitale værktøjer som AI, 5G, IoT, AR/VR, robotter mv. På MWC 2024 demonstreres de nye og mest innovative løsninger på området. MWC 2024 kan give inspiration til virksomheder inden for alle brancher, der står foran at udvide deres digitalisering. Virksomheder, der udbyder digitale løsninger, kan finde teknologiske samarbejdspartnere, trends, netværk mv. Herudover giver det store udstillingsområde mulighed for individuel sparring med udstillere.

MWC 2024 giver således et indblik i, hvor det teknologiske stade er lige nu, og hvor vi bevæger os hen. Det kan være relevant viden for virksomheder, embedsmænd og politikere i forhold til at navigere på et område i meget hurtig udvikling.

Målgruppe:
· Digitalt modne virksomheder, der står foran yderligere digitalisering på industri 4.0-området.
· Digitale virksomheder, der søger samarbejdspartnere, netværk og viden om trends.
· Politikere og embedsmænd, der er nysgerrige på at kunne navigere politisk på et teknologisk område, der flytter sig hurtigt.
· Tech journalister

Indhold af pakken:
· 1 adgangsbillet til MWC 2024 samt adgang til hele udstillingsområdet (Discovery Pass)
· Deltagelse i networking dinner
· Guidede rundvisninger på de største teknologileverandørers stande
· 1,5 dags organiseret program
· Udvalgte key notes
· Gratis billet til offentlig transport i Barcelona

Hvad skal du selv sørge for:
· Hotel
· Fly

Tilkøb
Hvis du vil opleve konferenceprogrammet kan man tilkøbe et Leader Pass - https://www.mwcbarcelona.com/passes
Hvis du vil opleve the Ministerial Program det politiske program skal man have invitation af arrangørerne – det hjælper DI med.
Yderligere info
https://www.mwcbarcelona.com/

Program for delegationen tilgår løbende.