Arrangement

Lær af de bedste: 2 lynkurser i Digital Marketing

MARKETING: På disse to hands on lynkurser i Digital Marketing lærer I af nogle af landets førende eksperter, hvordan I kommer videre med jeres SEO-arbejde, og hvordan I med effektiv søgemaskineoptimering kan få gratis trafik fra Google og mange flere potentielle kunder ind på jeres website. Samtidig får I en grundig introduktion til de mange muligheder i Google Analytics, og hvordan datadrevet marketing kan sikre, at I får meget mere værdi ud af jeres marketingindsats.

Målgruppe

Disse kurser er for dig, der arbejder med online markedsføring og har ambitioner om at få mere ud af indsatsen og arbejde bedre med jeres data. Kurserne er både for dig, der allerede har lidt erfaring med SEO og Google Analytics, og for dig der primært har arbejdet med andre discipliner inden for online marketing.

Kursusholdere er alle erfarne specialister fra IIH Nordic, der er et af landets førende digitale bureauer, som arbejder for en lang række af Danmarks største virksomheder og 6 år i træk har vundet prisen som landets førende analytics-hus.

Den 30. april kl. 12-15.30: Lær Google Analytics af de bedste

Få en introduktion til Google Analytics og programmets mange muligheder, så du kan blive klogere på dine brugere og få meget mere ud af din markedsføringsindsats.

På dette lynkursus i Google Analytics lærer du, hvordan du skal opsætte indstillinger rigtigt, så du kan stole på din data, hvordan du forstår de mange forskellige tal, og hvordan du strategisk kan bruge Google Analytics til at få mere succes med din online markedsføring. Kort sagt bliver du klædt på til at komme godt i gang med at arbejde klogere med Google Analytics og få meget mere ud af programmet.

Dagens undervisere

På dette analytics-lynkursus vil du blive undervist af to analytics-specialister fra konsulenthuset IIH Nordic. Steen Rasmussen, digital strategist, regnes som en af verdens førende eksperter i analytics, og kan som få inspirere og motivere til at arbejde mere intelligent med den data, som I har til rådighed.

Han underviser på dette kursus med Frederik Hestvang, analytics specialist, der fortæller jer, præcis, hvilke knapper I skal skrue på, og hvilke elementer I skal være opmærksomme på, hvis I vil have mere ud af arbejdet med Google Analytics.

Program

Kl. 12.00 Check in
Kl. 12.30 Velkommen v/ chefkonsulent Liv Thøger, DI Handel
Kl. 12.45 Google Analytics part 1 v/digital strategisk Steen Rasmussen og analytics specialist Frederik Hestvang
Kl. 14.00 Pause
Kl. 14.15 Google Analytics part 2 v/analytics specialist Frederik Hestvang
Kl. 15.30 Tak for i dag v/ chefkonsulent Liv Thøger, DI Handel 

Den 19. september kl. 12.30-15.30: Lær SEO af de bedste

Få en introduktion til søgemaskineoptimering og lær, hvad der skal til for at få søgemaskinerne til at sende kunderne til dit website i stedet for til konkurrenternes.

Dette lynkursus i SEO klæder dig på til at komme godt i gang med arbejdet for at få mere trafik fra Google til dit website. Du lærer om de mange forskellige SEO-elementer, der tilsammen skaber en succes, og du får indblik i det kæmpe potentiale, der ligger i at arbejde med en god SEO-strategi.

Dagens undervisere

Undervisere på kurset i SEO er Keld Bøg og Ida Madsen, begge senior SEO-specialister hos det digitale bureau IIH Nordic, hvor de til hverdag arbejder for store danske og internationale virksomheder.

Mens Keld Bøg har en baggrund som udvikler og en grundig forståelse af søgemaskineoptimerings tekniske elementer, har Ida Madsen mange års erfaring med at skrive tekster, som både Google og dine besøgende elsker. Tilsammen er de et stærkt team, der sikrer, at I kommer hele vejen rundt om SEO og får berørt de mange forskellige SEO-elementer, som du skal have styr på for at blive en succes i Google.

Program

Kl. 12.00 Check in
Kl. 12.30 Velkommen v/ chefkonsulent Liv Thøger, DI Handel
Kl. 12.45 SEO part 1 v/SEO-specialist Keld Bøg
Kl. 14.00 Pause
Kl. 14.15 SEO part 2 v/SEO-specialist Ida Madsen
Kl. 15.30 Tak for i dag v/ chefkonsulent Liv Thøger, DI Handel 

Anne Rosted

Praktisk ansvarlig

Liv Thøger

Faglig ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3798
  • Mobil +45 2025 5160
  • E-mail lith@di.dk