online Webinar

Løft din bæredygtige forretningsmodel med teknologi

Bliv klogere på brugen af blockchain til sporbarhed og gennemsigtighed på produkter fra vugge-til-vugge, og hør, hvordan blockchainteknologien giver nye muligheder for at binde hele dit økosystem sammen i en ny og langt mere bæredygtig forretningsmodel.

I en verden hvor krav om bæredygtighed øges, og hvor befolkningen har en større bevidsthed om knappe ressourcer, vil tydelighed omkring produktautenticitet og -herkomst kunne hjælpe kunder med at sikre kvaliteten af de varer, de forbruger, samt sikre virksomhedernes transparens i forhold til de materialer, der er brugt i produktionen.

Handels -og designvirksomheder opererer ofte i økosystemer, hvor transparens på tværs af aktører i stigende grad bliver efterspurgt af både virksomheder og kunder. Altså kunder og producenter skal have det fulde billede af deres produkt fra vugge-til-vugge (produktion, salg, brug, gensalg, genbrugsmaterialer) for at kunne leve op til krav om et mere cirkulært -og bæredygtigt samfund.

Blockchainteknologi er et ideelt teknisk fundament for at skabe stærkere informationsdeling mellem aktører i et netværk, der ikke nødvendigvis har tiltro til hinanden, og teknologien kan derfor blive et vigtigt element i den fremtidige infrastruktur gennem værdikæderne for handels- og designvirksomheder. Med denne teknologi bliver det nemmere at binde mange ”spillere” i sammen og udnytte data optimalt til at øge transparens og effektivitet, som er nogle af kardinalpunkterne for bæredygtig produktion og salg.

På det online event 12. februar sætter vi derfor fokus på blockchainteknologien, og hvordan den kan bruges til en bæredygtig forretningsmodel.

Eventet er en del af projektet: Blockchain i business og dansk design.

Dit udbytte

 • Indsigt i brugen af blockchain til sporbarhed og gennemsigtighed
 • Inputs til strategiske overvejelser inden opstart af blockchainprojekt
 • Tips til at komme i gang
 • Eksempel på brug af blockchain fra en dansk virksomhed

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Program

  • 09.00 Velkommen

   v/ Kim Bruno-Lindby, DI Handel

  • 09.10 Er vi klar til Blockchain - resultater fra analyse: Gennemsigtighed, sporbarhed og bæredygtighed i danske design- og handelsvirksomheder

   v/ Rony Medaglia, Professor MSO, Department of Digitalization

  • 09.35 Digitale værktøjer til en grøn og cirkulær økonomi

   Mange virksomheder ønsker at åbne op for deres forsyningskæde for at opnå større transparens. Dette som følge af, at forbrugerne i dag i langt højere grad end tidligere ønsker at vide, hvor produkterne kommer fra. Samtidig er et øget politisk pres i forhold til produktansvar samt ambitionen om den tredobbelte bundlinje også med til at skubbe til udviklingen. Vi skal her møde to virksomheder som har gjort sig erfaringer med ny teknologi i projektet blockchain business og design nemlig tekstil specialist og producent Kromtex samt Møbelbrandet Wehlers. v/ Heidi Svane, Lifestyle & DesignCluster

  • 09.40 Case: Green Cotton

   v/ Sanne Nørgaard, CEO

  • 10.00 Pause

  • 10.10 Case: Wehlers

   v/ Henrik Holm, Grundlægger

  • 10.35 Strategiske overvejelser inden opstart af blockchainprojekt. Skal du vælge konsortium, samarbejde eller gør-det-selv?

   v/ Rasmus Winther Mølbjerg, Deloitte Digital

  • 11.00 Opsamling - Tak for i dag

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden