Arrangement

Afholdt: Content Marketing - Aarhus

Hvordan kan du producere og distribuere det rigtige videoindhold, som fastholder dine kunders opmærksomhed og får dem til at købe? Bliv inspireret på vores Content Marketing event i Aarhus.

Dette event er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, webinarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

Alle digitale brand- og kundeoplevelser kræver en digital strategi, der sætter fokus på nye forretningsmuligheder og nye tilgange til markedet samt til fulde udnytter virksomheders brand og position. Hos Kadaver har de flere forskellige tilgange til markedet bl.a. content marketing som en vigtig del af B2B e-handel.

- Content marketing skal principielt medføre flere emner i salgstragten. Det vil sige, at de enten skal kunne konverteres til leads, som du kan ringe/skrive til. Eller de skal fungere som motor i din brandingkampagne, hvor formålet er at underbygge jeres værdier med relevant indhold. Det er vores erfaring, at alt for mange har indhold, der ligner deres konkurrenters, siger Carl Johannes Borris.

Han fortæller, at der findes flere forskellige formater for, hvordan indhold kan leveres. Lige fra artikler og billeder til videoer, infografik mv. Vælges f.eks. videoformatet vil det bl.a. medføre øget søgbarhed på Google, da deres algoritme tilgodeser YouTube, og fordi brugerne ofte anvender længere tid på indhold i dette format.

Basis for autentisk og troværdigt indhold

Så overvejer du, at arbejde mere med content marketing, kan du med fordel tilmelde dig DI Handels content marketing event den 11. december i Aarhus. Her får du få tips og tricks til, hvordan I laver spændende og inspirerende indhold, som er autentisk og troværdigt i forhold til jeres brand og virksomhed.

Her er tre ting, du får med hjem fra eventet: 

  • Få konkrete redskaber til at udvikle og implementere content video i din markedsføring.
  • Få overblik over, hvilke medier du med fordel kan benytte, og hvad en god strategi og taktik betyder. 
  • Bliv klogere på, hvordan grundlaget for det kreative arbejde kan påvirke resultatet både negativt og positivt.

Find andre events, der også kan være interessante for dig lige her: DI Handel events

Program

Sisse Milling Fridberg

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3053
  • Mobil +45 5213 2386
  • Send e-mail  

Søren Münster

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4822
  • Mobil +45 2674 7014
  • Send e-mail