Arrangement

Fremtidens handel

Grundet corona-restriktionerne er NYTÅRSKUREN 2022: FREMTIDEN HANDEL rykket og afholdes 23. marts 2022 kl. 15.00 på Moesgaard Museum i Aarhus. Dagen byder på en guidet tur, netværk med andre medlemmer og inspirerende oplæg, hvor vi sætter fokus på fremtidens handel lidt senere ind i det nye år end forventet.

Festlighederne skydes i gang af DI Handels nye branchedirektør Jacob Kjeldsen. Sammen med fem skarpe talere giver de deres bud på, hvordan vi får ”kickstartet” 2022. Vi får sat fokus på nogle af tidens største udfordringer og tendenser.

Til trods for, vi i de seneste uger desværre har set en ærgerlig udvikling af corona-situationen. Kan vi glæde os over, at Danmark har klaret sig igennem krisen, langt bedre end andre lande omkring os.

Den generelle vækst i samfundet er så høj, at det stiller nye krav til lederne i virksomhederne. Som erhvervsledere i et foregangsland, er vi nødt til at være proaktive og komme godt i gang.

Sammen med jer stiller vi derfor skarpt på nogle af tidens største samtaleemner; den fleksible arbejdsplads, digitale kunderejse, e-business og omstillingen til et bæredygtigt samfund.

Vi slutter kl. 19.00 med at skåle for det nye år og ønske hinanden god vind og høj vækst.

Vi glæder os til at se dig og kan ikke vente med at komme i gang med 2022!

Program

 • En bæredygtig fremtid

  v/ Sara Krüger Falk, Direktør hos Global Comapact Network Denmark

  Der bliver talt mere og mere om at arbejde bæredygtigt – hvor er vi nu og hvad byder fremtiden?
  Bæredygtig handel er en del af fremtiden og som handelsvirksomhed er det vigtigt at kende til produkters klimaaftryk, bidrage til at justere hvilke produkter, der sælges på det danske marked, og hvordan de produceres, emballeres, transporteres og markedsføres. Bæredygtighed går i gennem hele værdikæden, men hvordan kommer vi fra strategi til handling?

 • Den fleksible arbejdsplads

  v/ Søren Smit, Director hos Ennova

  Verden er i forandring og det kan mærkes hos både medarbejdere og ledere på arbejdspladsen. Hvordan fastholder vi engagement blandt medarbejdere i denne nye hybride verden? Hvad har vi lært af krisen og hvordan ser den nye fleksible arbejdsplads ud? Få højdepunkterne fra HR Rapporten 2021 udgivet Ennova og DI, der sætter lys på arbejdslivet.

 • Fuld fart på mogendagens salg

  v/ Trine Risager, Head of Credit & Collection hos Q8

  Morgendagens Salg er Danmarks største videnskabelige forskningsprojekt om salg og salgsledelse søsat af CBS, DI Handel, Business Danmark og Customer Agency.
  Projektet dykker ned i de syv største salgsudfordringer i danske B2B-virksomheder, og syv modsvar til, hvordan virksomheder overvinder dem.
  Hør, hvad Q8 har fået ud af at være med i Morgendagens Salg acceleratorprogrammet, og hvordan de arbejder med salg i dag.

 • Future of commerce

  v/ Peter Juul Ottesen, Senior Strateg hos  Mediacom

  Har pandemien sat sig blivende spor hos forbrugerne? I 2020 blev alle danskere udfordret på holdninger, vaner og værdier. Historien viser at markante begivenheder ændrer menneskets adfærd. Vi ser på de forbrugertendenser som efter pandemien forventes vil have blivende indflydelse og/eller kortvarig indflydelse på kunderejsen.
  Blive klogere på de nye handelstrends i Danmark.

 • Den digitale kunderejse

  v/ Per Østergaard Jacobsen, Professor hos CBS

  Hvorfor er den digital kunderejse svær? Kunderne har flere forventninger og udfordringer, men det er ikke teknologien der er problemet. Derimod er det menneskerne bag, der ikke anvender teknologien korrekt.
  Hør professorens tanker om, hvordan du får styr på kunderne, medarbejderne og digitaliseringen.