Arrangement

Digitale Retail Trends 2019 - Odense

E-HANDEL: Få de vigtigste guldkorn og nyeste viden fra konferencerne NRF2019 og Shoptalk2019 om det næste skridt på jeres digitale rejse, samt konkrete eksempler på, hvordan I kan arbejde med nogle af de nyeste trends inden for e-handel og detail. Seminaret holdes både i Odense og i København og er gratis for alle.

Dette event er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

Sammen med e-handelshuset Hesehus A/S har vi samlet guldkornene fra den store e-handelskonference SHOPTALK 2019 i Las Vegas og NRF Retail’s Big Show 2019 i New York, der er National Retail Federations store konference om detailhandel. På arrangementet vil I, ud over en præsentation af de nyeste trends, få indblik i, hvordan førende virksomheder imødekommer fremtidens kunder, og I kan hente inspiration fra de nyeste, innovative koncepter.

Deltag i seminaret, hvis du savner inspiration og ny viden til det næste skridt på jeres digitale rejse eller ønsker konkrete eksempler på, hvordan internationale virksomheder arbejder med nogle af de nyeste trends indenfor e-handel og detail.

Odense og København

Kan du ikke være med d. 10. april i Odense? Så afholdes arrangementet også i København d. 11. april 2019.

Arrangementet  Digitale Retail Trends er afholdt. Find andre events, der kan være interessante for dig lige her: DI Handel events

Kort om NRF Retail's Big Show

Verdens største retail-konference med mere end 36.000 besøgende hvert år og over 700 udstillere fra mere end 99 lande. NRF Retail’s Big Show er den toneangivende konference indenfor branchen. Der er indlæg fra verdens førende retailere, der giver deres bud på fremtidens retail, kundernes shoppepræferencer, inspirerende shoppeoplevelser, samt hvilke udfordringer de står overfor – og hvordan de håndterer dem.

Kort om Shoptalk

Shoptalk er samlingspunktet for individer og virksomheder, der interesserer sig for hvordan forbrugerne opdager, handler og shopper online i dag og i fremtiden. Hvert år samles over 8.000+ deltagere til Shoptalk i Las Vegas (USA), som er e-handelsbranchens store inspirations konference med trends og indsigt i det digitale felt.

Program

  • 13.45 Registering og kaffe

  • 14.00 Velkommen

   v/ DI Handel

  • 14.10 Digitale guldkorn fra NRF Retail’s Big Show 2019

   v/ Direktør for leverance og udvikling Mette Reinholt Mortensen, Hesehus A/S

  • 15.00 PAUSE

  • 15.15 Danskernes e-handelsadfærd

   v/ eCommerce advisor Jørgen Fischer, Postnord A/S

  • 15.45 De hotteste trends fra Shoptalk

   v/ Adm. direktør Lars Hedal, Hesehus A/S

  • 16.30 Tak for i dag

Oplægsholder

Mette Reinholt Mortensen

Direktør for leverance og udvikling, Hesehus A/S

Oplægsholder

Jørgen Fischer

eCommerce advisor, Postnord A/S

Oplægsholder

Lars Hedal

Direktør, Hesehus A/S