Netværk

Netværk for ESG og bæredygtighed

Er ESG og bæredygtighed på din virksomheds agenda? Så spørger du måske dig selv, hvordan du, som ansvarlig for virksomhedens marketing og salg, kan understøtte jeres bæredygtige omstilling yderligere og bruge jeres bæredygtige tiltag i jeres salgs- og marketingmateriale uden at frygte greenwashing? Eller ligefrem være den, der bærer ESG-arbejdet og bæredygtighed frem i din virksomhed?

DI Handels Netværk for ESG og bæredygtighed har det formål at styrke vidensdeling og give dig mulighed for sparring om, hvordan du skal rådgive internt og kommunikere eksternt i forhold til arbejdet med ESG rapportering og bæredygtighed. Det er vigtigt at bevare troværdigheden  og samtidig udnytte det unikke ved jeres arbejde med denne dagsorden. - men hvordan? I dette netværk for handelsvirksomheder får du løbende viden, der understøtter og accelererer din virksomheds arbejde med ESG og bæredygtighedsstrategi.  

Da netværket startede i november 2020 fik vi en generel indflyvning til Verdensmålene som forretningsmulighed, hvor deltagerne bl.a. fik indsigt i de faktorer, der bevirker at verdensmål og bæredygtighed bliver stadig mere vigtigt. De er nu ligeledes blevet introduceret for succesfulde case virksomheder. Og nu er næste skridt at styrke dit arbejde med ESG og i særdeleshed valg af væsentlige kriterier og rapporteringsdelen. Desuden får du i netværket indsigt i hvad lovgivningen siger om Green washing og en indsigt i værdikæder og ESG rapportering. Netværket zoomer ind på salg- og marketingspecifikke emner, som gør det nemmere at understøtte den bæredygtige transformation i intern og ekstern kommunikation.

Netværket mødes 3 x årligt på forskellige lokationer i Danmark og består af personer, der har det strategiske og operationelle ansvar for salg og marketing i handelsvirksomheder. Du vil møde ligesindede fra andre brancher, der står med samme type udfordringer, som du kender fra din egen virkelighed, hvilket skaber et trygt rum for vidensdeling og udvikling af bæredygtige kommunikations, salgs- og marketingstrategier samt en forståelse for hvordan I griber ESG og bæredygtighedsarbejdet an.

Du vil ligeledes møde virksomheder, der allerede har gjort sig en række erfaringer på området, og derved få genvej til viden, der betyder, at du kan springe en række af de fejl over, som de har begået og løst undervejs.

Pris og andre vilkår

Gratis for medlemmer af DI Handel
7.500 kr. ex. moms for andre DI medlemmer

Der kan kun deltage en person per virksomhed, som forventes at deltage aktivt i netværket.

Tilmelding

Send en mail til Søren Münster på  somu@di.dk, hvis du er interesseret i at være med.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Søren Münster

Søren Münster

Konsulent