Webinar

Black Friday er årets stress test, er din virksomhed klar?

Åndenød ved tanken om Black Friday? Som ansvarlig for salget, IT eller andre væsentlige dele af forretningen, er spidsbelastede perioder altid ambivalente. På den ene side jubler du over efterspørgslen og den forventede ordretilgang. På den anden side, bider du nervøst i bordkanten i frygt for, at lageret ikke kan følge med.

Webinaret starter:

25.09.2023 15:00

For det har alvorlige konsekvenser på kort - og lang sigt, hvis back-end processerne transformerer sig selv om til organisatoriske flaskehalse, der har potentiale til at forringe den samlede kundeoplevelse og kan få negative konsekvenser for jeres brand.

Den gode nyhed er, at det kan løses. Et lager er ikke bare opbevaring. Det handler om processer, automatiseringer, forståelse for købsrejsen og meget andet lavpraktisk, som vi reelt kan skrue på. Og det er processerne, der skaber værdi for din forretning og som kan måles på bundlinjen.

På dette webinar kan du høre om:

  • Hvordan skaber man set-ups, der tåler 3x-10x vækst uden at det koster flere års budget.
  • Hvordan får man spidsbelastningen til at blive overkommelig.
  • Hvilke 3 håndtag man kan dreje på for at få et effektivt lager.
  • Hvordan udregner man om investeringen kan betale sig, når den er ekstremt kortsigtet.

 

Oplægsholder

Klaus Andersen er en af branchens førende eksperter når det kommer til at forløse skaleringspotentialet. I over 15 år har Klaus specialiseret sig i at gøre e-handel enklere og mere effektiv ved at automatisere - og optimere forretningsprocesserne - netop for de virksomheder der sælger fysiske produkter (fra et lager). Klaus arbejder med ambitiøse kunder - og udviklingsprojekter - og stræber altid efter at løfte overliggeren inden for faget. Hans virksomhed, YouWe, er specialiseret i at levere skræddersyede IT-løsninger til komplekse udfordringer, og har allerede hjulpet over 100 virksomheder med strategisk forretningsudvikling og automatiseret procesoptimering.

Klaus Andersen

CEO, YouWe