Webinar

Forsyningskæden som konkurrenceparameter - Fra reaktiv til proaktiv

I usikre tider er det vigtigt at kunne justere planer og styre sin forsyningskæde med præcision og fleksibilitet. Manglende indsigt kan betyde forsinkelser, øgede omkostninger, leverancestop og utilfredse kunder.

Foto: GettyImages

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver login

Login her

På dette webinar stiller vi skarpt på værktøjer, som kan assistere dig med at træffe de rigtige beslutninger, inden du havner på bagkant i forhold til prissætning, leveringssikkerhed, kapacitet og forventninger fra dine kunder.  Der vil være noget for ethvert behov, uanset virksomhedsstørrelse. Du får således en indføring i både den relativt simple og den mere avancerede model.

DI Handel har i foråret lanceret et gratis digitalt værktøj, hvor medlemmerne har mulighed for interaktivt at arbejde med generelle data for ”Road”, ”Air” og ”Ocean” transport.  Indekstallene bliver opdateret månedligt og er ledsaget af nogle få relevante kommentarer fra eksperter inden for hvert felt.  Du vil på webinaret få et indblik i, hvordan du selv kan anvende værktøjet direkte fra vor hjemmeside.

Project44 har skabt verdens førende platform for real time transparens på tværs af transportformer og kontinenter, og ser sig selv som det bindevæv, der binder forsyningskædens forskellige dele sammen. Virksomheden tracker mere end en milliard årlige forsendelser for mere end 1.200 af verdens førende brands.  Hør Sr. Manager Mads Porsborg fra Project44 give et indblik i, hvordan man med udgangspunkt i egne real time data kan træffe proaktive beslutninger, der mærkes på bundlinjen.

Hør Mads Porsborg, Sr. Manager, Project44, fortælle meget mere på webinaret den 12. juni.

Project44

Oplægsholder

Mads Porsborg

Sr. Manager, Project44