Webinar

Afholdt: Google Ads B2C

Få en strategisk indflyvning til brugen af Google Ads i dit digitale marketing mix. Fokus er på B2C virksomheder.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver login

Login her

Online tilstedeværelse - uagtet om du driver e-handel eller ej - er nødvendigt for din virksomhed. Det er her, I som virksomhed giver potentielle kunder det første indtryk af, hvem I er, hvad I kan og hvorfor kunden skal købe ved jer. 

Ét af de vigtigste steder at være til stede er Google

Google Ads er et stærkt værktøj til at få flere besøgende på dit website, men også flere butiksbesøg. Google, som kanal, indgår i langt de fleste kunders købsrejse, og det bør derfor være en central del af jeres marketing mix, hvis I vil forblive konkurrencedygtige og få succes. 

Kom med, når vi giver dig en strategisk indflyvning til kanalen sammen med markedsføringsbureauet Become til webinar den 22. oktober 2020. Direktør og Partner Bjarke Bekhøj er oplægsholder. 

Udbytte

  • Data om og indsigt i den digitale B2C købsadfærd
  • Indsigt i strategisk brug af Google i forskellige faser af købsrejsen
  • Indsigt i Google Ads produktpalette: Søgeord, video (youtube), bannere (display), maps (my business), webshop (shopping).
  • Konkrete eksempler på B2C markedsføring via Google Ads
  • Værktøjer til at undersøge dit eget potentiale på Google

Målgruppe

Beslutningstagere inden for det kommercielle område (salg, marketing og strategi) fra B2C virksomheder, der skal i gang med markedsføring via Google Ads.

Arbejder du allerede operationelt med Google Ads? Så er vores webinar den 03. november 2020 med konkrete tips til værktøjet måske mere noget for dig. Læs mere og tilmeld dig: Konkrete tips til Google Ads

Sælger du B2B?

Så har vi et webinar målrettet dig den 01. oktober 2020. Læs mere og tilmeld dig lige her: Google Ads B2B

Oplægsholder

Med mere end 12 års erfaring indenfor online marketing ved Bjarke, hvad der fungerer - og hvad der ikke gør. Han er altid på forkant med de nyeste tendenser og online marketing værktøjer, der kan bringe virksomheders forretning til næste niveau.

Become

Bjarke Bekhøj

Direktør og Partner

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden