Webinar

Har kundemålinger effekt på bundlinjen?

Er CX egentlig blevet et centralt fokus område i din virksomhed? Måske tænker du, at Customer Experience (CX) er et overstået kapitel og virksomhederne er kommet videre, men sandheden er, at vi kun lige er begyndt! Deltag i vores webinar og få indsigt i hvordan du kan løfte din virksomheds CX-strategi til nye højder.

Webinaret starter:

23.05.2024 09:00

Kampen for den ultimative kundeoplevelse er kun lige er begyndt og CX bør være en naturlig del af virksomhedens kundestrategi. På dette webinar vil vi give bud på, hvordan du ikke bare måler, men også måler korrekt, så din virksomhed kan opnå det fulde potentiale.

Udforsk de nyeste metoder til måling af CX: NPS fejrer sit 20-års jubilæum, men er det stadig den bedste måde at måle kundeoplevelsen på? Vi diskuterer, hvorfor effektive CX-målinger skal være holistiske, forudsigelige og nøjagtige.

Dette webinar vil udfordre dit syn på CX-målinger og tilbyde nye perspektiver på:

  • Kvantificering af CX's indvirkning på bundlinjen.
  • Forbedring af kundeloyalitet og driftseffektivitet gennem avancerede målinger.
  • Brug af AI, ML og dataanalyse for at personalisere kundeoplevelsen.
  • Forståelsen af sammenhængen mellem medarbejdertilfredshed og kundetilfredshed.

Vi tager temperaturen på CX i danske virksomheder sammen med CBS, og deler indsigter der kan hjælpe med at forme fremtiden for kundeoplevelser. Er du klar til at udforske, om traditionelle kundetilfredshedsundersøgelser er fortid, og hvordan du kan anvende kundefeedback til at forfine dine tilbud?

Ny forståelse og tilgang til CX - Tilmeld dig vores webinar og kom på forkant af næste generations kundestrategier.

 

Oplægsholder

Per Østergaard Jacobsen er direktør i konsulentvirksomheden Efficiens og ekstern lektor og projektleder for Institut for Afsætningsøkonomi på CBS. Per har skrevet 12 bøger om kundedata, Big Data, CRM, digitalisering, kunderelationer og loyalitetskoncepter og anses for en af de førende danske eksperter inden for feltet.

Per Østergaard Jacobsen

Direktør i Efficiens, ekstern lektor og projektleder på CBS