OM DI HANDEL

Når salg og nytænkning er afgørende

Vi er handelsvirksomhedernes branchefællesskab i Dansk Industri og arbejder inden for marketing, salg, kundeadfærd og e-business. Vores plus 2.500 medlemmer sælger alt fra lakridser, møbler og sutter til sand, stål og maskiner.

Vi skaber og formidler ny og unik viden om fremtidens handel, så vores medlemmer kan være på forkant og forblive konkurrencedygtige via

 • Indsigt i kommende trends inden for salg, marketing, e-business og kundeadfærd
 • Inspiration til at udnytte digitale teknologier gennem hele værdikæden
 • Introduktion til nye bæredygtige og værdiskabende forretningsmodeller

Vi er handelserhvervets vogtere og stemme. Vi kæmper for at sikre fair og gode rammevilkår, og for at handels-erhvervets interesser og bidrag til det danske samfund er i top på den politiske dagsorden.

Derfor servicerer vi dem med ny viden, netværk, inspiration, synlighed og fair og gode rammevilkår gennem netværksmøder, analyser, digitale værktøjer, udviklingsprojekter, nyhedsbreve, events, studieture, interessevaretagelse og rådgivning. 

DI Handel har et sekretariat, der består af syv konsulenter, to studentermedhjælpere og to administrative medarbejdere, der alle er højt kvalificerede og engagerede. Sekretariatet ledes af branchedirektør Jacob Kjeldsen.

DI Handel blev etableret i 2008 og var tidligere en del af HTS – Handel, Transport og Service. I dag er vi en integreret del af Dansk Industri, og branchefælleskabet står stærkt som en del af den største og bredest favnende erhvervsorganisation i Danmark.

 1. 1

  Bestyrelse og vedtægter

  Se DI Handels bestyrelse og læs om branchefællesskabets vedtægter.

 2. 2

  Medlemmer

  Bliv klogere på DI Handels plus 2500 medlemmer. Handelsvirksomheder, der sælger alt fra lakridser, møbler og sutter til sand, stål og maskiner. Størstedelen af vores medlemmer er SMV'er og fordeler sig mellem engros- detail- og fremstillingsvirksomheder.

  I DI Handel har vi over 2.500 medlemmer. Handelsvirksomheder, der sælger alt fra lakridser, møbler og sutter til sand, stål og maskiner. Størstedelen af vores medlemmer er SMV'er og fordeler sig mellem engros- detail- og fremstillingsvirksomheder.

  Som medlem af branchefællesskabet DI Handel får du adgang til ny viden og en bred vifte af events inden for salg, marketing, logistik, e-handel og jura.

  > SE MEDLEMSKAB OG FORDELE

  Kort over medlemmer

  727 medlemsvirksomheder
  316 medlemsvirksomheder
  568 medlemsvirksomheder
  508 medlemsvirksomheder
  238 medlemsvirksomheder
  Logogvæg af nogle af DI Handels medlemmer
 3. 3

  Medlemskab og fordele

  Få adgang til netværk, indflydelse og en verden af viden om salg, marketing, e-business og kundeadfærd. Bliv en del af DI Handel ligesom mere end 2.500 andre virksomheder. Første år er kontingentfrit.

  1. Events

   Vi afholder årligt over 80 inspirationsseminar, webinarer og konferencer for dig og dine kolleger. Her kan du få viden, indsigt og netværk til gavn for din forretning.

  2. Netværksgrupper og udvalg

   DI Handels medlemmer kan gratis deltage i vores netværksgrupper og udvalg inden for marketing, salg, e-business, CX popup, verdensmål og udbud. Stærke fora til sparring og erfaringsudveksling.

  3. Juridisk support

   Som medlem af DI Handel får du gratis juridisk support inden for emner relateret til e-handel, markedsføring, køberet, forbrugerret, eksport mm. Omend du er en B2B eller B2C virksomhed.

  4. Viden og analyser

   Vi sørger for, at du får indsigt og unik viden gennem nøgletal, analyser og værktøjer relevant for handelserhvervet.

  5. Politisk indflydelse

   Vi arbejder for at gøre det lettere for danske handelsvirksomheder at drive forretning - ude såvel som hjemme. Det gør vi blandt andet gennem tæt dialog med beslutningstagere på EU-niveau og i Danmark.

  6. Nyheder

   Hver uge har du mulighed for at få nyheder inden for vores kerneområder; salg, marketing, e-business, logistik og jura - direkte i din mailboks.

andre indsatser

Uddannelse

Dygtige medarbejdere er en forudsætning for at udvikle enhver virksomhed. DI Handel arbejder for at styrke uddannelsestilbuddene på handelsområdet og den generelle rekruttering til handel. Det gælder f.eks. erhvervs- og efteruddannelse inden for lager, handels- og butiksområdet og de videregående merkantile uddannelser.

> Læs mere om området

Jacob Kjeldsen

Jacob Kjeldsen

Branchedirektør

Tevin Lac

Tevin Lac

Fagleder, DC2

E-handel og analyser

Søren Münster

Søren Münster

Konsulent

Salg og medlemmer

Kim Bruno-Lindby

Kim Bruno-Lindby

Chefkonsulent

E-handel og events

Marie Asmussen

Marie Asmussen

Chefkonsulent

Jura

Amalie Lykke Tranberg

Amalie Lykke Tranberg

Sekretær

Web, nyhedsbreve og alt praktisk

Simone S. Nielsen

Simone S. Nielsen

Konsulent

Kommunikationsansvarlig

Poul Skovgaard

Poul Skovgaard

Chefkonsulent

Logistik

Astrid Jessen

Astrid Jessen

Konsulent

Jura og medlemmer

Emil Østrup Bronér

Emil Østrup Bronér

Studentermedarbejder

Analyser