OM DI HANDEL

Når salg og nytænkning er afgørende

Vi er handelsvirksomhedernes branchefællesskab i Dansk Industri og arbejder inden for marketing, salg, kundeadfærd og e-business. Vores plus 2.500 medlemmer sælger alt fra lakridser, møbler og sutter til sand, stål og maskiner.

Vi skaber og formidler ny og unik viden om fremtidens handel, så vores medlemmer kan være på forkant og forblive konkurrencedygtige via

 • Indsigt i kommende trends inden for salg, marketing, e-business og kundeadfærd
 • Inspiration til at udnytte digitale teknologier gennem hele værdikæden
 • Introduktion til nye bæredygtige og værdiskabende forretningsmodeller

Vi er handelserhvervets vogtere og stemme. Vi kæmper for at sikre fair og gode rammevilkår, og for at handels-erhvervets interesser og bidrag til det danske samfund er i top på den politiske dagsorden.

Derfor servicerer vi dem med ny viden, netværk, inspiration, synlighed og fair og gode rammevilkår gennem netværksmøder, analyser, digitale værktøjer, udviklingsprojekter, nyhedsbreve, events, studieture, interessevaretagelse og rådgivning. 

DI Handel har et sekretariat, der består af syv konsulenter, to studentermedhjælpere og to administrative medarbejdere, der alle er højt kvalificerede og engagerede. Sekretariatet ledes af branchedirektør Jacob Kjeldsen.

DI Handel blev etableret i 2008 og var tidligere en del af HTS – Handel, Transport og Service. I dag er vi en integreret del af Dansk Industri, og branchefælleskabet står stærkt som en del af den største og bredest favnende erhvervsorganisation i Danmark.

 1. 1

  Bestyrelse og vedtægter

  Se DI Handels bestyrelse og læs om branchefællesskabets vedtægter.

 2. 2

  Medlemmer

  Bliv klogere på DI Handels plus 2500 medlemmer. Handelsvirksomheder, der sælger alt fra lakridser, møbler og sutter til sand, stål og maskiner. Størstedelen af vores medlemmer er SMV'er og fordeler sig mellem engros- detail- og fremstillingsvirksomheder.

  I DI Handel har vi over 2.500 medlemmer. Handelsvirksomheder, der sælger alt fra lakridser, møbler og sutter til sand, stål og maskiner. Størstedelen af vores medlemmer er SMV'er og fordeler sig mellem engros- detail- og fremstillingsvirksomheder.

  Som medlem af branchefællesskabet DI Handel får du adgang til ny viden og en bred vifte af events inden for salg, marketing, logistik, e-handel og jura.

  > SE MEDLEMSKAB OG FORDELE

  Kort over medlemmer

  727 medlemsvirksomheder
  316 medlemsvirksomheder
  568 medlemsvirksomheder
  508 medlemsvirksomheder
  238 medlemsvirksomheder
  Logogvæg af nogle af DI Handels medlemmer
 3. 3

  Medlemskab og fordele

  Få adgang til netværk, indflydelse og en verden af viden om salg, marketing, e-business og kundeadfærd. Bliv en del af DI Handel ligesom mere end 2.500 andre virksomheder. Første år er kontingentfrit.

  1. Events

   Vi afholder årligt mere end 80 seminarer, webinarer og konferencer, der giver dig og dine kolleger viden og indsigt i emner som kunstig intelligens, cirkulære værdikæder og forbrugeradfærd.

  2. Netværksgrupper og udvalg

   Bliv en del af netværksgrupper og udvalg med fokus på bl.a. marketing, e-commerce og CX. Disse grupper tilbyder sparring og erfaringsudveksling, som kan anvendes i styrkelsen af din virksomheds markedsposition.

  3. Juridisk support

   Modtag gratis rådgivning om lovgivning inden for emner relateret til e-handel, markedsføring, forbrugerret og meget mere. Den juridiske støtte giver din virksomhed et solidt grundlag i en verden, hvor de retlige rammer er i konstant udvikling.

  4. Viden og analyser

   Som medlem af DI Handel får du adgang til dybdegående nøgletal, analyser samt værktøjer relevant for handelsbranchen og afgørende for at forstå og navigere i fremtidens udfordringer og muligheder.

  5. Politisk indflydelse

   DI Handel arbejder for danske handelsvirksomheder både nationalt og internationalt. Gennem en tæt dialog med beslutningstagere på både EU-niveau og i Danmark, sikrer vi varetagelsen af vores medlemmers interesser i den politiske debat. 

  6. Nyheder

   Få ugentlige opdateringer om de seneste trends og udviklinger. Vi holder dig ajour med de seneste branchenyheder og sikrer, at din virksomhed altid er et skridt foran.

andre indsatser

Uddannelse

Dygtige medarbejdere er en forudsætning for at udvikle enhver virksomhed. DI Handel arbejder for at styrke uddannelsestilbuddene på handelsområdet og den generelle rekruttering til handel. Det gælder f.eks. erhvervs- og efteruddannelse inden for lager, handels- og butiksområdet og de videregående merkantile uddannelser.

> Læs mere om området

Jacob Kjeldsen

Jacob Kjeldsen

Branchedirektør

Tevin Lac

Tevin Lac

Fagleder, Direct to Consumer

E-handel og analyser

Søren Münster

Søren Münster

Konsulent

Salg og medlemmer

Kim Bruno-Lindby

Kim Bruno-Lindby

Chefkonsulent

E-handel og events

Marie Asmussen

Marie Asmussen

Seniorchefkonsulent

Jura

Amalie Lykke Tranberg

Amalie Lykke Tranberg

Branchekoordinator

Web, nyhedsbreve og alt praktisk

Poul Skovgaard

Poul Skovgaard

Chefkonsulent

Logistik

Astrid Jessen

Astrid Jessen

Konsulent

Jura og medlemmer

Emil Østrup Bronér

Emil Østrup Bronér

Konsulent

Analyser

Selma Stokbæk

Selma Stokbæk

Studentermedarbejder

Marketing, web og mediegrafik

Claramilla Strøbech Zepernick

Claramilla Strøbech Zepernick

Studentermedarbejder

Tekstforfatter og presse