Apoteka lancerer platform for Danmarks første online apotek

Apoteka har udviklet den digitale platform Apopro, som er Danmarks første online apotek, der giver adgang til recept- og håndkøbsmedicin, samt online rådgivning hos farmaceuter og farmakonomer. Platformen bag Apopro omfatter back-end, e-handel, operations management system og alt derimellem. Apopro blev lanceret i juni 2017 og er det hurtigst voksende apotek i Danmark.

Apopro er et ambitiøst nyt online apotek i Danmark med en vision om at skabe fremtidens apotek, hvor patienter sikkert kan få deres medicin, rådgivning og support online.

Apoteka arbejder fortsat med Apopro Online Apotek for at udvikle nye tjenester, hvilket gør det lettere at få kvalificeret rådgivning og support, når der er brug for et apotek. Deres fælles mål er at fjerne usikkerhed, fejl og ulemper for mennesker, der lever med et tilbagevendende behov for medicin.

Apopro-platformen muliggør flere intelligente apotekstjenester, herunder algoritmer, der muliggør at farmaceuterne kan yde specifik og relevant rådgivning til deres kunder. Kunder på apoteket har også adgang til et stigende antal data og tjenester, der hjælper dem med at administrere deres egen medicin mere effektivt.

Hos Apopro har kunden adgang til målrettet rådgivning fra farmaceuter igennem chat og videosamtaler, der giver større mulighed for at være personlig og privat på samme tid og dermed sikre en kortere vej til bedring.

Læs mere om Apoteka her.