Om DI Life Science

I DI Life Science arbejder vi for at skabe de bedste rammer for vores medlems-virksomheder inden for den samlede life science-industri i Danmark.

DI Life Science samler virksomheder i hele værdikæden

Vi arbejder hver dag for at skabe og udvikle de bedste betingelser for vækst og udvikling for sundhedsindustrien i Danmark.

I DI Life Science arbejder vi for at skabe de bedste rammer for vores medlems-virksomheder inden for den samlede life science-industri i Danmark.  Det gælder lige fra biotek, lægemidler, diagnostisk udstyr til høreapparater, HealthTech og medicoteknisk udstyr. Vi arbejder målrettet for at skabe gode rammevilkår, så life science-industrien fortsat har de bedste muligheder for at udvikle sig i Danmark. DI’s vision er, at Danmark skal være blandt de mest attraktive lande for udvikling, test, produktion og salg af lægemidler, medicinsk udstyr samt sundheds- og velfærdsløsninger, der benyttes til stadig bedre behandlinger i sundhedsvæsnet til gavn for patienterne og samfundsøkonomien.

 

Dansk life science er i vækst

... og på vej mod at blive Danmarks største eksporterhverv

Life science-industrien i Danmark er en dansk styrkeposition. Hver dag bidrager branchen til et dansk sundhedsvæsen i verdensklasse, ligesom branchen leverer kvalitetsprodukter til sundhedsvæsener og forbrugere verden over. I 2019 eksporterede life science-industrien for mere end 140 mia. danske kroner. Samtidig beskæftiger branchen mere end 50.000 fultidsansatte. Med andre ord er life science-industrien i Danmark afgørende bidragsyder til at sikre dansk vækst og velfærd.
Peder Søgaard-Pedersen

Peder Søgaard-Pedersen

Chef for DI Life Science

  • Direkte +45 3377 3945
  • Mobil +45 2128 6755
  • E-mail peso@di.dk
Susanne B. Christensen

Susanne B. Christensen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3656
  • Mobil +45 2949 4417
  • E-mail sch@di.dk
Rikke Bruun Uggerhøj

Rikke Bruun Uggerhøj

Studentermedhjælper