Webinar

Hvad er unconscious bias - og hvordan kommer du dem til livs?

Vil du gerne arbejde målrettet med at nedbryde unconscious bias i din virksomhed, men ved du ikke helt, hvad det egentligt er, eller hvordan du kommer i gang med arbejdet?

Deltag i webinaret den 21. juni og bliv klogere på, hvad unconscious bias er, og hvordan du kommer dem til livs, når Rikke Bräuner, HR Director hos Copenhagen Economics, og Kasper Jelsbech Knudsen, Chefkonsulent hos Living Institute, holder oplæg for os.

En del af 15 anbefalinger

I marts 2021 præsenterede foreningen DI Managementrådgiverne inspirationskataloget ”Sådan får vi flere kvinder i konsulentbranchen – og får dem til at blive” med 15 anbefalinger fra virksomhed til virksomhed.

Til webinaret vil vi gerne fokusere på nr. 2 anbefaling i inspirationskataloget ”Flyt kulturen – få øjnene op for ubevidste kønsbias”.

Forskningen viser nemlig, at det er udbredt at have både bevidste og ubevidste bias i vores forventninger til adfærd og kvalifikationer hos henholdsvis kvinder og mænd.

Det er med til at udfordre kønsbalancen i virksomheder, fordi vi – også uden at vide det – kommer til at forskelsbehandle, f.eks. i forbindelse med rekruttering, opgavefordeling eller forfremmelse.

Relevant for alle virksomheder

Selvom initiativerne er udarbejdet af virksomheder fra managementrådgiverbranchen, har initiativerne relevans langt ud over branchen.

Derfor hilser vi også virksomheder uden for managementrådgiverbranchen velkommen til webinaret.

  • 10:00 Velkomst

  • 10:05 Oplæg om unconscious bias i rådgiverbranchen

   v/ Rikke Bräuner

  • 10:25 Oplæg om unconscious bias og hvordan du kommer dem til livs

   v/ Kasper Jelsbech Knudsen

  • 11:15 Mulighed for spørgsmål

   til Rikke Bräuner og Kasper Jelsbech Knudsen